Annons
Annons

Dejta Sigge!


 

Nu ni! Det är dags för lite kärleksmakeri här på bloggen, åh så kul! 💘
Det är ju många som undrar saker om min lillebror, om han är singel tex, och svaret på det är ja. Eftersom han smygfluktas en del på bakom bekväm anonymitet i kommentersfältet tänkte jag se om om det finns mod bakom internetflirtandet, så ni som är intresserade har en chans att gå på en dejt på riktigt! Jag har frågat Sigge om detta såklart, och han är på, så nu kör vi!

Annons

Sigge är född den 10 april 1990, alltså 27 vårar ung. Han bor i en lägenhet på Östermalm nära Gärdet och jobbar på A house som Food & Beverage Coordinator. Han är 182 cm lång och blond med superblå ögon.

Man kan säga att Sigge är den sportiga i vår familj. Iofs så har min pappa alltid varit sportig, men jag skulle nog säga att han är mer konstnärlig än sportig, Sigge är för rastlös i kroppen för att måla tavlor i många timmar.
Sigge spelar golf och älskar att fiska. Han är gärna ute i naturen och hänger med sina polare, åker på fiskeresor och utlandssemestsrar. Han älskar att laga mat och har jobbat som kock i många år. Han är en sån som gör fonden från scratch och uppskattar en fin staxmixer i julklapp. Han älskar rustika skärbrädor och gamla spritflaskor och har mycket sånt hemma hos sig. Han kollar en del på fotboll och är väldigt bra på att ta det lugnt efter en tokig vecka. Han chillar gärna i soffan och dricker en del kaffe.

Det absolut bästa med Sigge är att han är en varm person. Ingen jag vet har någonsin tyck illa om honom. Ända sen han var liten var han kompis med alla, och alltid föräldrarnas favorit. Han är en äkta gentleman och känslosam. Sigge gråter alltid om det är sorgligt på film, och även om han inte alltid säger vad han känner vet man att han tänker mycket på det inuti.

Sigge klagar aldrig och är jämt tacksam. Han ser inte problem i grejer utan hjälper gärna till. Han har många kompisar och mycket jobb, men ingen tjej. Jag vet att han finns på Tinder och dejtar en del, men nu var det faktiskt ett tag sen han hade en flickvän så varför inte se om drömtjejen finns här bland mina läsare kanske?

Sigges tjejtyp är tydlig, utan att ha frågat honom. Han gillar girl next door-typen som är okonstlad, snäll och artig som han själv, men med starkt självförtroende och mycket go. Inga blyga tjejer, gärna någon som pratar och är lättsam. Han tycker om att dra iväg på resor och bjuda på fina middagar på Vassa Eggen.

Men framför allt så är Sigge (Sigfrid Ernst Wilhelm Billgren som han heter) min bästa lekkamrat och tryggaste vän i livet. Och jag kan gå i god på att han är ett kap. Inte bara snygg och rolig, snäll och trygg också.

Nu gör vi så här! Om du vill gå på en dejt med Sigge, lämna en kommentar med en beskrivning på dig själv och en länk till en bild, Instagram etc. Så styr vi upp något! Hoppas ni vågar skriva nu, speciellt ni som smygfluktat. Tänk om ni är meant to be, då får man inte vara blyg!? Om jag varit blyg istället för att gått fram till Pontus på Spy bar, då hade inget blivit av. Så är det i livet! Kör bara kör. Puss. <3

Translation: Want to date my brother?

(0)
(0)
72 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar