Annons
Annons

Den stora solglasögonfrågan


 

Världens bästa lyxproblem är när mars kommer och man inte har ett par vettiga solglasögon att skydda ögonen med från vårsolen! Jag hittade sex stycken favoriter när jag var på NK details i måndags och jag tänkte kolla vad ni tycker. Vilka solglasögon var finast? Såna här beslut ska ju få ta lite tid, så nu är det dags för en omröstning:

Annons

Okej vi börjar med två Célinebrillor som båda är rätt klassiska men lagom stora för mig. Jag måste ju alltid ha extra stora solglasögon, passar absolut inte i små 30-talare hur fint det än må vara. Här är två som jag gillade om man ska satsa på något som håller stilen, ett par i svart och ett par i sköldpaddsmönster.

De svarta är aningen större än de bruna, men de bruna passar ju mina färger.

Okej här är två lite mer crazy nyheter från Gucci som jag inte kunde låta bli. Frågan är om de är helt fantastiska eller lite för mycket Elton John, vilket iofs inte behöver vara något dåligt? Hmm.

Fina va!

Sist ut är ett par megamaffiga Hollywoodbågar från Céline i svart och ett par 70-talsinspirerade runda glasögon från Chloé.

Båda känns perfekta till poolhänget i sommar, och passar dessutom perfekt till alla mina vintageklänningar.

Men vilka ska jag välja? Vad tycker du, vilket par var finast?

Translation: I tried som sunglasses and want to know what you think!

(8)
(0)
114 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar