Annons
Annons

diy.


 

DIY.
Här kommer en liten do it yourself på ett par nyårsskor jag gjorde till kvällens festligeheter! Jag blev så kär i de glittriga miu miu-drömmarna jag klämde på härom dagen och bestämde mig helt enkelt för att göra ett par själv! Så här gick det till!

Annons

DIY.
DIY.
Först valde jag ett par skor att göra om, det blev dessa gula tygklackar från H&M som jag aldrig använt men som jag älskar formen på. Så började jag med att gå ut på gården, täcka en bänk med tidningspapper och även fylla skorna med det. Sen spayade jag dem med lim på burk som jag köpte på Panduro och började strössla med glitter!

DIY.
Ta en sida i taget och låt det torka en minut. Jag började med ett finkorning glitter på stor burk som jag köpte på Panduro. Det räcker för att täcka dem helt.

DIY.
DIY.
Så sprayade jag ett lager till med limmet och hällde på lite glitter i större flingor. Glittret är återvunnen plast dessutom.

DIY.
Det lite större glittret går jättebra att täcka små hål där tyget sticker fram, det är bara att hälla på och dra med fingret lite lätt.

DIY.
Så gjorde jag på alla sidor tills skorna (och jag) var hela täckta av glitter!

DIY.
Avsluta med att ta ut tidningspappret ur skorna, spraya ett till lager med lim och låt dem torka i några timmar.

DIY.
När de hade fått stå i köksfönstret ett tag sprayade jag några lager med hårspray för att fixera glittret och dekorerade dem dessutom med oragea sidenrosetter för att matcha min klänning för kvällen!
Vad säger ni, vad får de för betyg?


I made me a pair of glitter heels for new years! All you need is a pair of shoes you don’t use, spray glue and two types of glitter! Spray, decorate and finish! You like them?

(8)
(0)
(0)
65 kommentarer | Translate
 

Annons


 
 


Annons

Laddar