Annons
Annons

Dubbla fredagslistan


 

Hejhej! Jag hittade två roliga listor hos Margaux och Michaela, så jag slog ihop dem och här kommer alltså två listor i en! Trevlig fredag gullisar!

Humör idag?

– Bra! Men jag vaknade med lite nackspärr, ryggskott eller kanske en knut i ryggen. Vet inte skillnaden. Jag kan röra mig men allt gör typ ont. Så det lägger ju en lite trist slöja över dagen, eftersom jag går runt och säger aaahhhuug varje gång jag rör mig. Det är strålande sol och fredag så vad kan man mer önska sig dock?

Annons

Vilken svordom använder du mest?

– Fuck. Fast jag säger det som fack.

Äger du en Podd?

– Nä, men kanske inom kort! Yay!

Om du var född av motsatt kön, vad hade du hetat?

– Jag vet bara att jag skulle hetat Mercedes om pappa fick välja, eller Diana. Eller Ylva. Fast Ylva gick mamma med på att jag skulle heta i mellannamn så det blev Elsa Ylva Hermine.

Vilken tid är din väckarklocka inställd på?

– Jag har aldrig väckarklocka, vaknar av mig själv av att Lynn snuttar i sömnen.

Hur många resväskor äger du?

– Just nu tre stycken. En i varje storlek!

Vad gör du exakt just nu?

– Jag sitter på kortändan av mitt matsalsbord i en prickig klänning och har håret uppsatt i en knut. Det är nytvättat och lockigt. Jag har sminkat mig lite eftersom jag ska ut snart och leta efter den sista grejen till morgondagens maskrad, jag har precis skrivit klart två annonssamarbetsinlägg och betat av 50 mail.

Du är ledig. Umgås du helst med en hel barnfamilj eller med en vän?

– Om det är dagtid vill jag gärna hänga med en hel barnfamilj och åka på utflykt! Om det är eftermiddag/kväll går jag gärna ut med en vän ensam och dricker vin eller promenerar med take away-kaffe.

När var senast någon stötte på dig?

– Någon tatuerare frågade på Twitter om jag var singel för någon vecka sedan, det räknas väl?

Dagens planer?

– Jag ska som sagt ut och plöja second handaffärerna idag eftersom de är stängda imorgon. Jag har en väska att hitta, väldigt specifik dessutom. Sen ska jag bara jobba vidare hemma, städa lite, laga middag och sen blir det lite fredagsvin!

Helgens planer?

– Imorgon har jag två provningar i ateljén, sen är det familjemys utomhus och på kvällen maskread. På söndag åker vi till Strängnäs och gullar med hundarna!

Vad ser du mest fram emot i helgen?

– Maskerad såklart, men också valpar och soffa dagen efter, hehe.

Vad åt du till middag senast?

– Igår åt vi vegopytt med skivade rödbetor, massa persilja och ett stekt ägg. Jag har romantiserat husmanvardagar med egen familj så länge, det var nämligen det mysigaste jag visste som barn.

Tror du folk pratar bakom ryggen om dig?

– Ja säkerligen.

Är du blyg inför det motsatta könet?

– Nä inte ett dugg. Jag är ganska framfusig och riktigt dålig på spelet. Blir alltid kär på en dag och kan inte hålla mig från att smsa. Tur att jag är gift, jag är nog den sämsta singeln jag vet.

Vad var det roligaste som hände i veckan?

– En del höjdpunkter. En underbar och peppande kompisdejt som kanske leder till massa roliga saker, styla hela mitt kök själv under en dag till ett jobb, en förfrågan om ett designuppdrag som känns himla flott, promenera med Pontus till jobbet igår. Kanske inte så roligt, men väl mysigt och ovanligt att få hålla hand och bara prata lungt.

Veckans fundering?

– Vad för roliga projekt ska jag hitta på på Gotland i sommar? Vill verkligen ha mycket att göra och vara där i minst tre månader!

Vad gjorde du för ett år sedan?

Jag var precis hemkommer från en weekend i Nice och visade er vad jag gladdes åt hemma. Samt att jag tipsade lite om hur man gör när man lockar håret.

Pratar du några andra språk?

– Jag pratar Engelska of course och förstår all tyska, men pratar knappt ett ord.

Diskar du din egen disk?

– Pontus diskar mest, men när jag diskar så diskar jag min egen och de andras såklart! Eller verkligen inte såklart, för de flesta har väl diskmaskin idag? Men inte vi, vi är old school that way.

Tycker du att killen borde bjuda på första dejten?

– Nej verkligen inte. Varför då? Jag bjöd första dejten, funkade toppen.

Vad har du med dig in på bion?

– Jag har allra helst surt godis och choklad plus mineralvatten. Gillar inte popcorn och läsk särskilt mycket.

När sov du senast på golvet?

– Det var nog länge sedan, men igår somnade jag på ottomanen i vardagsrummet.

Hur många timmar måste du sova för att kunna fungera?

– Jag sover helst åtta timmar men är okej efter sex.

Är du petig när det kommer till stavning och grammatik?

– Det beror på. Ibland känns det okej att skriva i talspråk, men i andra lägen är det helt uteslutet. det finns ju ett ”bloggspråk” och Instagramspråk” som är helt laglöst, men skriver jag till en bok eller i en artikel tex så är det inte lika kul. Jag är dock allergisk mot liten bokstav i början på meningar, fastän jag själv skrev så förut i bloggen ibland. Man växer väl upp!

Vad var det senaste du åt?

– Frukost. Smoothie, macka och ägg.

Skulle du någonsin hoppa fallskärm?

– Aldrig i min värsta mardröm ens. Kan inte tänka mig något värre. Att flyga flygplan och inte kasta sig ut är tillräcklig magpirr för mig. Jag är fruktansvärt höjdrädd!

Tycker du om att krama folk?

– Javisst. Kramas hellre än pussar på kinden.

Vad är du allergisk mot?

– Nickel

Har du några tvångstankar?

– Inte en endaste en. Men jag kollar alltid ljusen och spisen innan jag går hemifrån, fast det är väl rätt bra iofs.

(0)
(0)
(1)
1 kommentar | Translate
 

Annons


 
 


Annons

Laddar