God morgon! Här kommer en drös skärmavbilder och annat som jag sparat av olika anledningar. Det roligaste att se på andra bloggar tycker jag, hoppas ni känner samma. Då kör vi! Kocken Clare de Boer brukar fota blomsterarrangemangen på Stissing house och de är alltid så fina. Till våren vore det väl trevligt att göra något liknande den här gamla skålen med hyacint? Kanske istället för påskris, med kvistarna, till Gotland? En outfit, från Köpenhamns modevecka tror jag, som jag sparade för den kändes rimlig, rolig och inte alls så där kolla vad obrydd jag är som streetstyle nuförtiden ofta är. Jag blir glad när någon visar med kläder att de är pepp på dagen och livet. Kul med strassörhängen! En fin analog bild som Mira tog på Lizzie och mig utanför Matateljén sist vi var där. Jag måste lämna in min engångskamera jag fotat med i vinter, älskar att glömma bort vad som finns i början på rullen och sen se månader av ens liv i halvtaskig blixtform. Är ni i behov av en jeansjacka till våren? Denna var otroligt fin, med de runda hörnen och långa ärmarna. Till nästa hem blir det definitivt ett runt marmorbord i köket, som detta Nanna Skytte fotat. Det absolut trevligaste jag vet! Sofia brukar säga att hon inte klarar av hårt mot hårt, alltså som glasen och kopparna på stenen så här men för mig är det kanske en av de härligaste känslorna. Var står ni i frågan? Anna-Clara Leo har delat sina favoritteer och jag sparade ner. Vert Provence lät ju underbart. Mina favoriter är definitivt lapsang och grön mango. En duvblå sjuan som jag sparade, till nästa hem. Så vackert med rosa sängkappa och sänggavel. Från Geismark. Väldigt hotellig kuddbäddning!. Goals i livet att ha en tebricka, god honung och vacker kanna att ta fram till söndagsfrukosten och bara låta stå, som Emilie Holm. Jag har så mycket romantiska tankar kring teritualer, vill bli bättre på att unna mig det och inte bara tänka att jag ska. Det är ju så enkelt, men kräver lite eftertanke och omsorg. Att ha en favorithonung som alltid står framme är också en grej jag vill ta in i livet. Ska börja med att testa runt. Min favoritrestaurang i Paris är opretentiös och familjär. Mokonos bakery är dock bara öppet lunch vardagar så det är sällan man lyckas ta sig dit. Älskar caféer där man kan få en toast med labné, tomater och vintersallad och mynta- och citronte. På tal om mat. En enkel lunch av Kitty Coles jag vill göra, omelett med purjolök. Finns det något godare än mjuk smörig purjolök? Parmesan och svartpeppar på, lite olivolja och flingsalt såklart. En inne och ute-lista jag skrev på stories och sparade för att se vad som slog in. Tycker redan nu man ser hur mycket mocka som helst! En bild från Victoria Halbye som påminnelse att köpa liten juicepress på loppis för att göra ett glas färskpressad apelsinjuice till helgfrukosten. Mitt vårmodecollage som jag gluttar på ibland när jag vill få inspiration till outfits jag kan ha, sen när marken inte är täckt av snö. Är detta våren jag tar i en byxa (brun?) i mitt liv? Slutligen, en bild jag inte minns var jag hittade men som jag tänker på ibland. För att få in en ny ritual i sitt liv krävs intention, repetition, verktyg, övning, tålamod, tid, medvetenhet, vördnad och omtanke. Fint att tänka på när man vill testa något, är nybörjare eller drömmer om något annat i sitt liv. 🤍