Får man säga att det är höst nu? Igår hade jag min mjukaste mohairtröja och det blåste kyliga vindar över bron på vägen till jobbet. Mina tankar om en höstuniform börjar utkristalliseras mer och mer och det känns så självklart när jag tänker på det att det ska vara just så. Jag fick ett mail från en tjej som berättade om hennes och hennes vänners Projekt 333 där de valde ut 33 plagg (inte underkläder och träningskläder) som de hade under 3 månader. Kanske är det exakt det jag ska testa? September, oktober och november. Ska bara kolla igenom garderoben vad jag har så kommer kanske en lista med mina 33 plagg som ett eget inlägg. Eller kanske 22 plagg i två månader. låter som mängder, men kanske är svårare än man tror? Jag får fundera vidare. Om ni vill hänga på sen kan ni göra det såklart. Älskar att känna på nya tankar kring kläder och hur man kan förflytta fokus med det. Jag hittade en gammal bild i telefonen från julen 2017 och kände att det är en helt annan människa som tittar tillbaka på mig där. Tänk vad lite tid kan göra med självbilden. Men jag dömer inte vem jag var då, även om det är lätt att göra det när det gäller rosetter och röda läppar, poseringar och mycket smink. För kläder är ju ett tecken på vem man är och vad man behöver kanske? Här är jag inte ens ett år efter min cancerdiagnos och operation och blicken säger ungefär hur jag kände inför det. Vem är jag? Kommer jag någonsin hitta fotfäste igen? Tiden läker det mesta. Tillbaka till hösten.Förutom rutiner, det vanliga pyjamas och badmyset och höstkläderna då så tänker jag en del på mat. foto: smakkompis Såsiga varma ostar till plockbrickan. Det här gjorde mig så sugen på att tända brasan snart. foto: smakkompisSoppor! Rosta sötpotatis i ugn med massa vitlök och ingefära. Steka mandlar i smör och toppa allt med det. foto: King New YorkJag ska snart sluta tjata om tian, men så länge råvarorna är så här bra, billiga och goda så tåls det att upprepas. Måste laga detta igen omedelbart. Slurpigt och underbart gott. Extra mycket smör och persilja på toppen. Foto: French family foodSofia introducerade mig till French family food och allt Alexandra lägger upp vill jag laga. Svamp, halloumi, pesto, vilken perfekt kombination av gott! Foto: Antoinette PoissonHur fint var det med tapet och de gröna snickerierna? Jag fantiserar om nästa boende och tänker på hur mycket modigare jag vill vara då, fast på klassiskt vis såklart. Ljust, färgglatt, mönster och personlighet. Det här badrummet var det finaste jag sett. Men skulle man våga? Foto: NathaliefeliciasHårgoals. Nu ska mitt hår få växa fritt och nästa år vill jag ha lika fluffig gardinlugg som Nathalie. foto: Walther & CoAndra saker jag tänker på:Fint med höstdekorationer hemma på samma sätt som man dekorerar för jul. Jag undrar hur det är för Lynn i skolan när jag inte är där. Sitta tyst vid en bänk är ett stort steg från att ränna runt med bästisar på förskolegården. Måste vara modig nu, både han och jag. Igår på föräldramötet hittade jag en liten lapp i hans låda där det stod Lynn <3 Elsa. Hur ska man klara av sånt? Dags att göra som jag lovat till mig själv och boka in återhämtning i kalendern, inte bara fylla på med jobb. Tre veckor kvar tills premiären av Mästerkocken VIP. Kommer ni kolla? Hur tror ni det går för mig?Puss! 🍂