Annons
Annons

En fransk 60-talsfilm


 

Här kommer en vårig, 100% loppisfyndad outfit som jag hade i måndags.

Ny väska och vintageklänning, som jag fyndat på Stadsmissionen på Nytorget för 95:- och 350:-.

Jag tycker att den runda stråväskan gör sig ypperligt bra tillsammans med det mönstrade bomullstyget.

Annons

Som något ur en fransk 60-talsfilm där huvudpersonen är på semester.

Fickor har den också, och originalskärpet kvar.

Skorna hade jag såklart inte ute i slasken, men väl inne när fotona togs för att göra klänningen rättvisa. De har jag köpt på Stadsmissionen de också, fast på den på Hornsgatan och är ett par gamla prov från H&M. Det betyder att de aldrig gjordes eller gjordes i en annan färg och har överstruken logga. Dessa är i mjukt pastellig rosa mocka.

Väskan tror jag är från ett nyare märke, men eftersom jag hittade den second hand känns den mer tidlös. Tänk att någon redan hunnit fynda den, använda och skänka inom loppet av trenden för runda stråväskor? Fort det går ändå.

Det röda sammetsdiademet är nog mitt bästa loppisfynd, för jag älskar det och använder jämt. Det gör liksom att håret känns mer volymöst och jag behöver inte göra något mer med det för att få frisyr.

Köpt för 5:- på loppis i Huddinge, säkert någon urgullig tonårings gamla diadem eller nåt.

Ha en härlig torsdag och internationell kvinnodag! Själv ska jag ut till Ikea på jobb för att kika på den nya kollektionen, i eftermiddag ska jag försöka hinna förbi Kulturhuset och lyssna på Ebba Witt-Brattström och ikväll blir det middag på Babylon med livemusik och hela lilla familjen ska med. Det ska bli kul! Hörs i eftermiddag. Puss.

Foto: Beata Holmgren / Studio Emma Svensson

(5)
(46)
(7)
16 kommentarer | Translate
 

Annons


 
 


Annons

Laddar