I måndags var det ju Lynns riktiga 1-årsdag, och fastän vi hade haft fest på söndagen (som ni ju vet blev rätt omtumlande för mig) så ville vi fira lite på måndagen också. Fast bara vi tre, med tårta och sprakande 1-årsljus på sängen. Hallon och krona, som satt kvar i en sekund. En kvist smultronschersmin. Såpbubblor och en superfin pinata som Lynn fått från Leilas general store. Båda var great success och kommer säkerligen återanvändas på framtida födelsedagar! Han fick ett litet paket från Pontus också. Sen jobbade vi lite och fixade hemma, det var ju trots allt en vanlig frilanssemestermåndag. Men vid lunch gick vi ut, ner till Nytorget och Urban deli. Gullfisobert, och Lynn! Hehe. Vi åt varsinn koreansk råbiff. Med stort frasigt räkchips som såg ut som en servett... Efter maten gick vi förbi Stadsmissionen och sen promenerade vi mot Katarinakyrkan och Stockholms vackraste kvarter. Visst har jag blivit brun förresten!? Kan inte minnas när jag hade så här mycket färg senast. Nu vintageklänning har jag dessutom, som jag fick av mamma och som hon fyndat på Erikshjälpen i Vårby. Skorna är ett par beigea Magubas och väskan är vanliga från Balenciaga. Som Pontus fick hålla när regnet kom. Och jag hade Lynn i selen. På eftermiddagen var vi hemma och då fotade jag fyra saker på mitt bord. Min mellis. Mina fynd från Stadsmissionen. Ett fint bud med lyxiga hårgrejer jag fick frå Creative headz som ju är min frisör. Allt detta göttiga ska få följa med till Gotland. och kvällens pastamiddag! Jag fick frågan på Instagram om jag kunde lägga ut receptet, och det är inte så svårt så det kan jag såklart. Man bara kokar en god spagetti riktigt al dente i rikligt saltat vatten. Har olivolja i en låg panna, fräser vitlök, hackad körsbärstomat och babyspenat. Sen vänder man i spagettin, river över buffalomozzarella och några hela körsbärstomater. Toppa med pinjenötter och basilika, klart! Så enkel och skön var Lynns 1-årsdag. Puss, ha en mysig fredag! Translation: A monday celebration Lynn's 1 year birthday!