I tisdags gick jag upp vid åtta och åkte till tekniska högskolan där redaktör-Karin väntade med bilen och körde mig till nästa ÄH-case. Det är en övre hall i en vill i Sollentuna, och här tar jag en selfie två minuter innan jag glömmer min halsduk och går. Jag var tillbaka hemma vid elva igen och bestämde att det passade att jobba lite härifrån idag. Så det gjorde jag, vid detta bordet. Vid tolv var det tid för hemmalunch. Jag har en korg med bra saker under diskbänken, typ kokos och frön, och fick några frukter vara med. Yoghurt som ser ut som acai bowl men som är helt vanlig yoghurt med banan, kiwi, kokos och pumpafrön! Akaciahonung på också såklart. Pontus spelade en trudilutt med jackan på precis innan han gick. Ibland får man ju infall. Sen var det lugn och ro hemma och jag bloggade, mailade och förberedde andra jobb. Sen tog jag tag i det här rackarns klänningsproblemet inför ELLE-galan. Jag har ju klänningen jag vill ha, men tycker den är för kort så en påse med tyg och resår har legat i min garderob redo för att bli underkjol ett tag. Tänkte att en cirkel skirt borde ju tom jag klara av. Så jag vek tyget 4 ggr och använde mitt skärp som midjemått. Blev ok. Lite stort, men det fixar jag med resåret. Så här! Men nu måste jag klippa nederkanten jämt och sen får vi se om det ens blir den här på fredag till slut. Vid två kom Pontus tillbaka med massa fint som hans mamma hade köpt till oss när de var och åt lunch på Urban deli! Gulliga Helena <3. Tex buffeltomater. och tulpaner! Halv tre drog jag ner på stan. Till Grand hotell närmare bestämt! Jag skulle ha möte med Cia och Lisa på ELLE. Vi pratade internet, framtiden och drack afternoon tea med trevåningstillbehör. På vägen hem hämtade jag upp ett tungt paket vilket bådade gott. Det var fullt av italienska godsaker så som vin, parmesan, pasta och olivolja, från Passione Italiana. Bästa presenten jag kan komma på. Tacktack. Det passade ju extra bra eftersom det verkar vara Italiensk vecka här hemma hos oss. Jag dukade upp två skärbrädor för två rätter. Första skulle bli bruschetta. och andra en god sallad efter detta receptet. Vid åtta fick vi besök och öppnade den sista flaskan bubbel som blev kvar efter nyårsfesten. Maten är klar! och sen satt Pontus, Lizzie och jag här vid bordsänden till klockan tolv. Vi pratade om allt som hänt på de fem åren vi inte setts och allt som hände innan dess. Om natten då Pontus och jag träffades och Lizzie var med, om killar vi hängde med innan allt, om Richetorsdagarna, häng i min säng på tredje våningen och varför hon alltid kallar mig för Knippet. Det kändes verkligen att det gått två tusen dagar, samtidigt som det kändes som absolut inga alls. <3 A sunny tuesday working a bit here and there. A meeting at Grand hotell, some luxurious gifts and a lovely dinner with my old friend Lizzie!