I torsdags gjorde jag frukost på knäckebröd med ost, apelsin, kaffe och ägg. Sen drog jag till ateljén för att jobba. Den volangiga saken i mitten är ny från Beyond Retro. Den är från 70-talet med jag kan tänka mig att den gör sig toppenfin med bohemisk styling och lite mer 30-talskänsla. Vad tror ni? Släp har den också såklart. Här är jag i klassisk kontorsslöja. och här är ännu en ny klänning från Beyond Retro. Helt i siden och med en rygg som är to die for. Den är nämligen låg vilket är ovanligt på vintagebröllopsklänningar, men något som många efterfrågar. Vad tycker ni om denna? Klockan 11 fick jag besök av Lisa från Bröllopsexperterna som är en podcast om bröllop. Jag hojtar när mitt avsnitt är ute. Vi pratade om vintagebröllopsklänningar såklart, men också om styling, trender och mitt eget bröllop. I presenten låg en bok som hennes morfar (?) hade bundit själv! Inslagningsbandet åkte upp i frisyren direkt för det var så franskt och fint. Här står jag och poserar för pressbilderna. Klockan 12 träffade jag Pontus utanför Adidasaffären på Hötorget. Vi skulle kolla ut sportkläder nu när vi är träningsproffs och allt. Sen åt vi lunch på Hurry Curry. En liten hamburgare och pipa till dessert. På eftermiddagen hade jag provningar i min ateljé. och vid 18 var jag klarjobbad för dagen. Pontus och jag möttes vid Friskis i Skrapan, tränade, handlade och gick hem. Det här är vårt fina hus. Till middag lagade vi min laxtartar fast i större format och med hemgjorda pommes och korianderdipp! Det är det perfekta råbiffssubstitutet för den som inte äter rött kött och superenkelt men imponerande gott och flott om man tex ska bjuda på något. Här kommer receptet för de som vill laga! Vi köpte salmalax för det är godast men jag tror man kan göra tartar på all lax som varit fryst. Övriga ingredienser är mandelpotatis, olivolja, koriander, vitlök, 1 ägg, dill, rödlök, lime, cornichoner, små kapris. och dijon såklart! Först satte vi på ugnen på 225 grader och gjorde så många pommes som vi ville ha av potatisen. Sen åkte den in på plåt med olivolja. För bästa pommesen ska man vända den ofta i ugnen. Nästa steg är att tärna laxen. Sen skär man cornichonerna. Hackar kaprisen. och hackar rödlöken i små små bitar. Hur mycket man vill ha får man liksom välja själv. Vi köpte medelstorleken på samlalaxen och en halv liten rödlök. Dela en lime, vi använda juicen från en halv. Blanda allt tillsammans i en stor skål tillsammans med ca 1,5 matsked dijon, salt och peppar! Dressingen gjorde vi på bladen från 2 krukor koriander, 1 äggula, 2 msk olivolja, salt och peppar som vi mixade med stavmixer. Klart! Världens godaste mat! A thursday at work, meeting Pontus for lunch, working out and making a salmor tartar for dinner!