Vänner! Dags att tömma mobilen på skärmdumpar igen, låt oss kika på vad jag sparat senaste tiden: Katrin Bååth hade den perfekta röda nagellacksfärgen härom dagen. Jag har slutat göra naglarna och målar dom nästan bara i genomskinligt lack hemma numera, men när jag såg den här bär-röda blev jag sugen på något nytt. Bernardino Constantino har varit i Paris och lagat mat i den mest otroliga lägenhet jag sett. Det är viktigt att tänka på ibland, när ens Instagramflöde är perfekt greigea nyrenoverade lägenheter med snygg bäddning och nystrykta kuddar att sånt här finns också. Personliga brokiga bohemiska lägenheter i Paris finns också. Där praktiskt betyder små hushållspappersbitar och tygservetter mellan tallrikarna i skafferiskåpen. Stengolv och böjda trähyllor. Mums. Clare de Boers substack är ett av mina favoriter och hon har ett recept på aprikoskaka som här bytts ut mot körsbär. Jag har en burk maraschinokörsbär i kylen som jag inte vet vad jag ska göra med (förutom att stoppa en i munnen då och då) och tänker att det säkert skulle vara gott i kaka. En perfekt stil på Anne Johanssen. Jag uppskattar verkligen att den danska it girl-stilen nu börjar röra sig mer och mer mot någon form av redig vintage-tjej och bort från det raveiga vi sett så länge där. Mer elegans fast i ull och hemstickad hätta åt folket! One pot indisk kyckling med krispigt ris och yoghurt, ja tack! På söndag ska vi äta familjemiddag och jag är ansvarig för matlagningen. Det här receptet av Thomas Straker står på listan. En perfekt liten bulle (är det en fastelavnsbolle kanske?) som som Hanna Stefansson åt på relativt nyöppnade Riviera i Köpenhamn. På tal om sötsaker, har ni sett detta? Prisa gud det kommer en punschrullaglass. Måste springa ner till Hemglassbilen nästa gång jag hör den här nere på gatan. På ungefär samma tema. Ett recept av Flora Manson på enkla raw balls som jag sparade ner. Andrea Vestergren har testat Switch Nails och det ser så fint ut på henne! Älskar den antika ringkombon också plus frisyren. Så inspirerande over all! Blev himla sugen på piña colada. Jag är generellt inne på tropiska smaker just nu och har ofta fryst ananas i smoothie. Oh, med kokos i skulle det kunna bli en piña colada-smoothie bowl. Mer från caféterian Alle tiders i Köpenhamn. Som brick-lunch, men på ett Köpenhamnvis då. Det var allt, ha en fin dag! ✨