Jag älskar matbilder och idag tänkte jag att vi skulle titta lite på vad för goda saker jag ätit på sistone, lite för att fira att jag skaffat flickr och kan börja göra summeringar och sånt mycket enklare, och för att det ser så smarrigt ut såklart! hemmagjord nötsmoothie med jordgubbar och massa andra goda saker. Receptet finns här. minicanapéer med ätbar blomma på Lars Wallinutställningen på Waldemarsudde. cupcakes på samma ställe. den godaste sorten, rödbeta. mexikanskt och grillat på Bonfest. varmkorv på Fredsgatan 12. kronärtsskockor hemma hos Tove. sparris och ägg hemma hos Ulrika. Världens kanske enklaste och godaste förrätt! bakas fetaost med varma päron till varmrätt. mjukglass med vargen på Gröna Lund. sinnessjukt god Pelle Janzon på bästa bästa Tranan! Måste nog gå dit i veckan och äta den. Som allt gott man tycker om på en och samma gång. ostron på vargens och min ettårsbröllopsdagsmiddag på Tranan. Älskar ostron. ost och vin med fikonmarmelad och vindruvor hemma. ostron igen, fast den här gången på Gerdas. friterad pilgrimsmussla med saffransmayo på samma ställe. Mums. olika små rätter i glas på invigningen av Cosbutiken. lammkorv på svartengrens. ostron på svartengrens. nötter och torkad frukt i hotellsängen i Amsterdam. fransk körsbärsnougat i hotellsängen i Amsterdam. blåbärspaj med grädde på ett litet fik även det i Amsterdam. svartvinbärssorbet. Svartvinbär är kanske mitt bästa bär, jag dricker brämhults blåbär och svarta vinbärsjuice en gång om dagen minst! Älskar hur det smakar farmors trädgård. blandad förrättstallrik på Balthazar's keuken. pommes frittes och mayonaise på Moeders. tartar på fisk med små knapriga saker som jag inte vet vad det är. mozzarellasallad på ett lunchställe i Amsterdam. kakor och te framför brasan. tonfisk med svart risotto, blåmusslor och kapris. och så är vi tillbaka i Sverige igen! Vit sparris med stenbitsrom på Pontus! med vargen. Så-himla-gott. nässelsoppa med skogssvampscreme på samma ställe. och tonfisksallad. bruchetta, zucchini och halloumi. kronärtskockor med citron. Det är så himla fint och gott! att binda dem så här när man kokar dem tycker jag. Då smakar de perfekt sen. chevre chaud på Godot. Det här är så himla lätt att göra hemma också. Man bara stansar ut en brödskiva med ett glas, smetar på lite dijon om man gillar det, lägger på en rund skiva rökt skinka om man gillar det, på med chevren och si in i ugnen en stund. Sist ut är den här franska frukosten jag åt för ett tag sedan! den godaste någonsin! Det var allt. Here's what I have been eating for the last few weeks. Love food pics! And now that I have flickr, it's much easier for me to do summarys. More to come!