Annons
Annons

En svandunshistoria


 

Hej! Tack för all vettig feedback angående nya sajten och bloggen. Vad kul att ni gillar den och tycker att den är fin. Det gör jag med! Jag hör er angående bloglovinhistorien, att det inte går att se bilder där om man inte klickar sig vidare till originalinlägget. Jag har hojtat om det så snart ska det också funka. Plus alla andra smågrejer som kan bugga så här i början när man gör massa ändringar. Håll ut, snart blir allt strålande, jag lovar!
Jag tänkte visa en klänning som har en fin historia och som hamnade i mina ägor i veckan, nämligen denna:

Annons

torsdag till lördag

Jag får ju en del frågor och så om jag vill ta hand om eller köpa personers gamla bröllopsklänningar, och ibland vill jag det. Den här gången var det Carina som gifte sig på 80-talet och som haft sin klänning i garderoben sen dess. Jag samlar ju bara på vintageklänningar och hon berättade så fint att hon hade sett en bild i Vecko Revyn på en klänning som var vintage och kom från en affär som hette Memories och låg på Kungsgatan (tänk om man hade fått se den). Hon blev så kär i tyll och svandunshistorien att hon gick dit och fastän den var vintage och unik fanns den kvar! Så hon gifte sig i den, rätt speciellt att ha vintage då och inte bakelsenytt, och nu fick jag köpa den för 500kr.

torsdag till lördag

Jag plockade bort det senare ditsatta dunet och nu är den original i all sin 50-talsprakt!

torsdag till lördag

Jag tycker om den så mycket för den är så enkel men pampig, och den påminner om min bästa klänning som alla blir så kära i. Kanske hinner den gifta sig i år, eller så knips den till nästa säsong!
Visst är den drömmig?

Translation: Look at this amazing wedding dress I bought from a woman who got married in the 80’s and now it’s in my rent out collection!

(0)
(0)
Kommentera | Translate
 

Annons
Annons


Laddar