Annons
Annons

Ett foto i timmen, med alarm


 

Kul att ni gillade ett foto i timmen med alarm! Här kommer ett till, från i torsdags. En vardag alltså, som dock var rätt festlig ändå. Ok ska sluta beskriva, här kommer bilderna istället.

7.00

Jag har börjat springa! Övertaggad är jag dessutom. Men Pontus som klipper en träningspodd har berättat för mig att man inte ska träna för ofta i början för då dippar endorfinerna snabbt och man slutar. Så 4 kilometer 2 dagar i veckan börjar jag med. Springer nere i Årstaviken om någon undrar. Här är jag redo! Har mina gamla gravidtights på mig för jag har inte lyckats hitta ett par springbyxor som är lika sköna. Alla slutar på höften ju, what’s up med det? Har man midja högt upp som jag så rullar de ner efter steg två. Gårdagens smink på också, som det blir när man somnar samtidigt som sin unge.

Annons

8.00

Mitt i frukosten. Jag fick ett frukostbud av Brekkie som bestod av avokadomacka, spenatjuice, yoghurt med äppelkompott och granola. Lynn ville också ha. Men han hade redan ätit sitt ägg och macka och på förskolan väntar frukost nummer två. Allt som vi äter vill han dock prova, så det får han såklart. Så glad att han gillar mat.

9.00

Nyduschad och igång med tandborstningen. Jag har börjat kolla på nya Chef’s table när jag gör mig i ordning. Det är bakverktema. Så mysiga bilder i avsnitt två från Sicilien. Vill åka och äta mandelgranita till frukost i sommarhettan omedelbart. Tycker om mitt glow för tillfället, men vill gärna ha lite fräknar. En grej jag inte gillar är mina naglar. Nu får det vara nog. Ska inte ens försöka och bara strunta i att måla dem så slipper man se detta hemska varje dag. De är ju fina i fem minuter, sen ser de ut så här. Tröttsam känsla att aldrig vara en put together-tjej. Kommer aldrig bli dock.

10.00

Jobbar framför datorn. Svarar på mail och bloggar. Redigerar bilder. Jag har sminkat mig också, men håret är fortfarande blött. Detta är min min när jag får ett kryptiskt sms från pappa där han berättar att han just köpt ett hus på….Gotland!!

11.00

Dagens utflykt → vintagesödermalm. Uppdrag → hitta fler bröllopsklänningar och leta scenkläder till Linnea Henriksson. Hittade → vårjacka till mig själv.

12.00

Myslunch med Lotta Külhorn på ett soligt Babylon! Här hade jag just fått in min lunch, en räkomelett. Lotta åt räksalladen. Kan rekommendera båda. Så mysigt att hänga med min vuxenfavorit Lotta. Det är som när man träffar sin bästis efter några år och allt känns naturligt på en sekund. Hon ba: häng med upp till mig efter lunchen! Jag ba: javisst! Mysigt.

13.00

Vi är hemma hos Lotta. Här visar hon sin resesäng som hon hittade på Bukowskis för 300 kr och som hon nu har som dagbädd. Hon visar också den lilla pallen man fick på köpet som hon satt sönder en gång med vinglaset fortfarande i handen när hon hamnade på golvet. Fint.

14.00

Utvecklingssamtal på Lynns förskola. Sprang upp ur fåtöljen när alarmet ringde, knäppte denna bilden och stängde av. Så speciell känsla att vara barfota på en förskola, mycket smuligt. Men jag var ju barbent i mina högklackade sandaler och man får ju inte ha skor inne! I påsen ligger en klänning jag hittade på Lisa Larsson. Fin och rutig. Ser ni att sommarväskan i grönt från Mulberry är framme nu också? Så många vårtecken! Mötet gick bra. Lynn är anknyten till alla pedagoger, älskar sin förskola och leker fint med alla barnen. Blev så glad.

15.00

På väg hem från föris genom Sofo. Jag stannade till på Christoffers blommor och köpte livets finaste bukett. Rosorna!!! Ska visa bättre bild i vas snart, det är lejongap och en buskblomma jag älskar och förknippar med vår jag inte minns namnet på och annat fint. Medan Pontus och Lynn väntade kickade de lite boll och hängde med Lång-Kalle som de hittade på gatan. Väldigt Södermalmskt skulle jag säga. Även killen i solisarna och cigg som lutar sig på Grandpas skyltfönster är väldigt Södermalmsk.

16.00

Alarmet ringer i hissen. Vi är på väg hem efter att ha hängt i parken med bollen. Lynn sparkar boll bättre än Pontus och jag. Fattar inte varifrån generna kommer, men det är bara att hänga på. Fint att lära sig något av sin snart 2-åring. Kul är det också!

17.00

Aw i solen med bästa Sandra! Så mysigt att få sitta här på Bleck, prata om vår skrivarresa till Rivieran i vår, planera Gotlandssommaren, avhandla framtida jobbhemligheter och annat som Sandra och jag helst pratar om.


18.00

Viktor har kommit förbi! Trevligt! Vi pratade om manchesterbyxor så höga att man knappt ser var de slutar, samt en snygg 40-talsskjorta instoppad. MMmm.

19.00

Fortfarande kvar! Men dags att dra snart, måste äta middag och gulla med Lynn innan han somnar.

20.00

Lynn och Pontus kollar på Pingu och jag äter ramen från Teatern. När den är uppslurpad är det Pontus tur att få gå ut och njuta av vårfeelingen. Han smyger iväg till Hästpojkens releasefest på Nosh & chow och jag nattar Lynn.

21.00

Vaknar av alarmet i ett kolsvar sovrum med Lynn över mig. Lirkar mig ut, sminkar av mig, borstar tänderna, byter om till pyjamas och stänger av alarmet jag satt till 22. För då kommer jag redan sova. Puss och tack för den fina dagen torsdag, du var vårig och snäll.

Vill ni ha fler såna här dagar är det bara att säga! Om ni har andra idéer på inlägg går det såklart också bra att tipsa om. Puss.

(1)
(156)
(1)
33 kommentarer | Translate
 

Annons


 
 


Annons

Laddar