Annons
Annons

Ett foto i timmen med alarm


 

Hej! När jag berättade att jag snart skulle ha önskevecka var det någon som önskade ett foto i timmen med alarm, så som Flora brukar göra. Jag ska absolut ha med det då, men blev sugen på att testa redan nu. Så i lördags satte jag mobilen på alarm en gång i timmen och detta är vad jag hittade på. Lördag ↓

Annons

8.00

Borstar håret och hänger runt hemma i min pyjamas. Ska sminka mig, men har självklart ingen concealer eller foundation dagen efter Lynn rivit mig i ansiktet. Så det fick bli lite scarface style hela helgen. Måste boka klipptid också. Börjar bli rätt risig i håret.

9.00

Jag och denna godingen springer till Eriksdalsbadet för att ha baddejt med min syster Andrea. Japp. Just nu springer vi överallt. Det är väldigt persigt när man bor mitt i stan med tusen bilar och faror. Men att få ner den här smilfinken i vagnen går bara inte.

10.15

Klockan 10 prick var vi i vattnet (förlåt alla som lyssnat på mitt alarm inne i omklädningsrummet i en kvart, heheee) men strax därefter åt vi äpple och klädde på oss igen.

11.00

Kris i Rackarbacken. Som förövrigt är min favoritpark för picknickar på söder. Men just denna dag var det bara ickevilja att gå åt något håll förutom rakt ner för stupet ner i vattnet. Eller stå vid den här stolpen.

12.00

Jag ringde på förstärkning och byttes av med Pontus som hade boll och korv-muta. Själv smet jag från alla föräldrauppdrag och gick till Stadsmissionen på Nytorget. Hur ofta är jag här? Varje dag? Ja. Hittade mitt livs drömväska men den kostade 800kr. Frågade varför men ingen visste. Kanske för att den var så fint skick och supertendig just nu? Men jag hittade inget märke eller så. Vill ha den ändå men har svårt att känna att jag vill lägga 800kr. Men det kanske inte är rätt? Man kanske ska betala när det är god kvalitet? Hur tänker ni? Jag är så himla inställd på att man ska fynda hela tiden men efter att jag började hänga med Sofia har jag lärt mig att investera i klassiker och god kvalitet är inte så dumt det heller. Sen hittade jag ett par solglasögon från Silhuette men köpte inte, för solbrillor har jag så det sprutar ur öronen på mig.

13.00

På väg hem från ensamlunch på Pascal som öppnat på Skånegatan. Supertips! Synd att alarmet inte ringde när jag var där, för då skulle ni fått se en supergod svampsoppa med kaffe och mandelcroissant till efterrätt. Nu får ni mig på språng med podcast (P3 dokumentär) i lurarna istället. Fortfarande inget smink eller ens en hårborstning denna lördag.

14.00

Lynn sov i vagnen så jag passade på att lägga pussel. Är det normalt? Jag är 32 år och känner mig som 12 och 72 om vartannat. Jag älskar ju dock gamla fina pussel och har jag väl börjat så måste jag lägga hela. Förutom detta ser ni även en lapp om ventilationskoll i lägenheten, öronproppar som kom med ett bud, tuggummi, min kalender, blommor och dagens DN på bordet.

15.00

Dags att jobba lite! Passa på när Lynn sover fortfarande. Redigera bilder i soffan fick det bli.

16.00

Klart! Tar mig alltså en timme prick att redigera och ladda upp bilder för ett mastigt blogginlägg. Sen ska det skrivas också, vilket tar ca 30 min.

17.00

Nu sitter vi i en taxi på väg till mamma!

18.00

Och här har vi precis sagt hej då till Lynn, mamma och Andrea som skulle tillbringa natten ihop, det var nämligen livets första barnfria natt för mig och Pontus sen vi blev föräldrar! Solen förstod storheten i detta och gav oss romantiskt kärleksglow. Pirrkänslan här. <3

19.00

Champagne i morgonrock i Robert Berns-sviten på Berns. Jojatackarja.

20.00

Mellan förrätten och varmrätten på Bistro Berns. Jag åt ostron och råbiff, Pontus gratinerade sniglar och anka, sen delade vi på creme brulée och glass till efterrätt. Här kollar Pontus upp en strand som ligger nära oss på Gotland som vi ska hänga på i sommar tänker vi.

21.00

Här glömde jag faktiskt ta en vettig bild så ni får se hur det ser ut inne på restaurangen istället. Så fint! Som att vara i Paris.

22.00

Efter middagen funderade vi på om vi skulle gå ut en sväng, men sen tog vi vårt förnuft till fånga och gick och sov istället! 10 timmar ostörd nattsömn, det ni! Kallar jag semester.

(0)
(106)
(0)
11 kommentarer | Translate
 

Annons


 
 


Annons

Laddar