Annons
Annons

Ett livs-hej


 

Jag var tvungen att gå hem innan tolv från mina möten igår. Stod på Ikeaköksbutiken i stan och var helt snurrig. Gick hem, kollade på Ice age 2 och 5 och gjorde inget mer.
Jag blir så himla nere av att vara sjuk. Det triggar obehagliga fysiska minnen och när man är sjuk så verkar det som att alla andra är liiite mer vitala än vanligt, hinner springa på pressfrukostar och födelsedagsfester etc. Men det är ju samma såklart, bara att när man själv är busy så ser man det inte lika tydligt, man är uppe i sitt.

Annons

Jag fick se en snutt från Äntligen Hemma-avsnittet där vi är på Gotland härom dagen. Det blir helt otroligt fint. Finaste jag gjort tror jag. Jag har varit extra nyfiken på avsnittet, för det är mycket som är nytt med det. Förutom att jag ju inreder mitt eget kök så är det första avsnittet som jag gör efter Hans Wiklunds coaching. Vi hade ju några möten i våras där jag skulle bli en bättre programledare och fick tydliga tips. Mycket baserades på att jag ska våga lita på att vara mig själv, orka kasta mig ur invanda mönster och låta grejer ta tid. Tro på att jag är intressant och energifylld utan att göra mig till, helt enkelt tro på att jag duger som jag är.
Så vi kämpade massor med att hitta det naturliga, det äkta. Sånt kan ju låta enkelt men det är nog det svåraste man kan göra. Mycket lättare att leka TV-shopprogramledare än att vara Mark Levengood. Men jag tycker att jag lyckades. Det är milt, äkta, roligt och personligt. Hoppas ni kommer tycka om det! Avsnittet sänds den 14 november. Jag hojtar till innan igen.

Annat som jag går och tänker på för tillfället är vårt nästa boende, haha. Att man orkar? Vi som precis köpt ett stort hus! Men det är något med Hemnet, och dessutom har vi ju bott här på Hallandsgatan i tre år nu. Ett riktigt rum till Lynn skulle ju vara fint, och nu känns det som första gången på länge man ser lite treor och fyror på marknaden som inte kostar 10 miljoner. Men å andra sidan hittar jag aldrig någon lägenhet som jag tycker är lika fin som vår. Den måste ligga prick rätt. En fyrkant runt Nytorget typ, ha fri utsikt som vi har nu, ha tre rum, badkar, högt i tak, genomgående planlösning och härliga originaldetaljer. Ingen stress dock! Men kul ju, med nya lägenheter och hus?

Snart ska väl Lynn flytta till eget ”rum”. Fast vem säger att han kommer sova nätterna där, don’t think so. Men att planera inredningar är ju så himla kul! Jag tänkte ju göra om alkoven som nu agerar musikrum och bibliotek till hans rum någon dag. Kanske lagom till sommaren när han fyller två? Då åker iallafall min loppisfyndade växasäng ner från vinden, så letar jag efter en sänghimmel som på bilden:

Hur fin är den här enkla barnrumsstylingen förresten? Så lyxigt att ge de minsta det största rummet. Iallafall i tanken, i praktiken vet jag inte om folk gör så, men det lockar ju fantasin på visning helt klart! Denna fina lägenhet är en av de jag kikat på. Ligger på Tjärhovsgatan 14 och är stylad av Hannas änglar.

Vi har ju en liten alkov att jobba med, utan fönster dessutom, så likt detta blir det nog inte kanske men förhoppningsvis mysigt ändå! Dessutom har vi ju tre rum på övervåningen på landet som ska inredas i sommar. Till härliga gästrum. Men ett av dem har en jättehemlig kattvindsvrå där jag tänkte göra ett kryp in till Lynn. Sen blir hela rummet hans, när han är stor nog att vara på egen våning, ett tag kvar alltså.

Nu börjar de andra vakna så jag ska krypa ner i sängen och få lite morgongrusiga kramar av mina boys. Bästa heelingen när man varit skruttig några dagar. Idag hoppas jag vara helt hundra, har alldeles för mycket att stå i. Dessutom vill jag klippa klart filmen från i söndags! Hoppas jag hinner under dagen. Vi hörs sen helt enkelt, ha en fin torsdag! Puss.

(0)
(0)
(57)
11 kommentarer | Translate
 

Annons


SENASTE NYTT FRÅN ELLE.SE 
 


Annons

Laddar