Annons
Annons

ett två tre!


 

Här har vi tre bra saker i ett inlägg, är det fredag så är det!

interview!
Bonjour vintage har gjort en intervju med mig och massa bilder från mitt hem, så det kan man läsa om man är nyfiken på mina inredningstankar och annat.

Annons

your pint. favs.
Jag har gjort ett litet collage fyllt med era favoritsaker för tillfället! Jag tycker det var utmärkta val, ballerinaskor, Jean Seenberg och mest hennes underbara frisyr, grafiska kartor, här på Paris, randiga tröjor, vackra bokomslag, trappor i alla former, sådana man kan göra själv med lite färg tex! Källor på min Pinterest.

liptick frpm Lanvin.
Idag börjar mitt sommarlov! Mina inspelningar är klara för säsongen, jag har blivit klar med en stor grej jag jobbat på under våren och nu har jag bara små härliga saker (och en annan rolig sak) kvar att pyssla med lite hur jag vill under sommaren! Detta firar jag med en bild på mitt allra bästa mörkröda läppstift från Lanvin och H&M som jag hittade längst in i badrumsskåpet härom dagen. Det ska kanske få en ny vintagehylsa och sen hamna på vargens solfräkniga kind!


Three things on a friday! Bonjour vintage made an interview with me, click here to read it! I made a Pinterest collage of some of your favourite things, like ballerinas, maps and Jean Seenberg. Hope you like it! Finally me in my new old lipstick from Lanvin and H&M. Soon to be on the wolf’s cheeks. And, today was my last working day of the summer, almost!

(0)
(0)
2 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar