Annons
Annons

Fars dag-söndagen


 

God morgon! En onsdag mitt i november. Mer mellandag går väl inte att hitta? Jag livar upp denna dag med att planera inför jul, boka en resa, skrota runt hemma och jobba i mjukisar samt peppa inför kvällens föräldramöte. Jag fick ett mail igår att det ska vara gruppfoto på förskolan nästa vecka. Orkar inte! Det kommer bli så gulligt.

Annons

Min helg var fullmatad med familjemys och trevligheter, och söndagen, som ju också var fars dag, var troligtvis kulmen. Här kommer bilder!

Det var sol! Det var söndag! Vi åkte till Östermalm för att göra en rolig aktivitet.

Lynn skulle nämligen få testa barndans på Base23 som är prima ballerinan Anneli Alhankos skola. Lynn värmde upp i korridoren med att springa fram och tillbaka och hoppas på att drakens dans skulle vara på repertoaren.

Efter danslektionen gick vi till Mood och kollade på julklappar. Posh living har ju allt man vill ha till köket, allt mina syskon vill ha till köket också.

Hittade en gran och fick julfeeling. Dock en låtsasgran men vad gör det.

Jag har ett nytt läppstift också som sitter som berget! Älskar när jag kan le utan att det hamnar på tänderna, vilket oftast brukar ske annars för mig. Plus på hakan när jag äter äpple. Detta heter Atlantic city och är från Ofra om någon undrar.

Vi promenerade ner mot Stureplan sen. Förbi denna snygga porten som ser ut att vara målad av Malin Gabriella Nordin och förbi huset som brann ner förra veckan. (Edit: Konstnären heter Elinor Silow, tack bästa läsare!)

Det gjordes en del fönstershopping.

Och sen hade vi bord på Riche!

Dags för Fars dag-lunch.

För dessa två fäder, nu skulle de skämmas bort.

Jag skämde bort mig själv lite också, med bubbel.

Gulliga Erika kom och sa hej! Längtar tills hon kommer till Gotland i sommar igen, det blir så bra content då för hon tar verkligen mitt bloggande på djupt allvar, hahaha.

Vi beställde in sånt vi var sugna på, de flesta var sugna på köttbullar.


Och alla var sugna på gino till efterrätt.

Dags för familjeporträtt.

Klick! Fint att ha oss på bild så här tillsammans ibland. Det trodde jag verkligen inte för några år sedan, men nu känns det bättre i magen.

Tänk vad lite sjukdom och en liten bebis kan göra för familjebanden. ♡

På eftermiddagen gick Pontus, Lynn och jag genom ett höstigt och gult Gamla stan.

Man måste ta många fina bilder nu, innan snöslask och grå himlar.

Alltså julstämningen i Gamla stan! Jag är så sugen så en enkel liten granslinga med ljus fick mig att bli tokig. Längtar nu! Snälla snön, kom så jag kan få baka, pyssla, gå på julmarknad, slå in paket och bjuda in till glöggmys!

Pontus bror Lorne bor här så vi gick hem till honom en stund. Han spelar ju i band – Hansson de Wolfe United heter de. Ni har säkert hört, de är fantastiska! Lorne behövde iallafall lite hjälp med ett ljudkort son hade gått sönder. Han hade varit i en replokal med en gammal lampa som basen hade nuddat, och då hade en elektrisk stöt gått från lampan genom instrumentet och in i datorn och gjort sönder ljudkortet. Så läskigt! Tur att inget mer hände.

När vi väl var hemma sen tände jag alla ljus som vanligt, vi kollade på Better things och jag gjorde min goda kaneldoftande böngryta. Sen var helgen slut. Fast inte festligheterna! En kalasig måndag kommer snart. Puss!

(0)
(0)
(0)
21 kommentarer | Translate
 

Annons


 
 


Annons

Laddar