Annons
Annons

Favoritfärgerna


 

I morse när jag vaknade fick jag en sån där känsla, skulle jag göra något idag? Som att jag glömt något och var sen. Så jag rusade upp och kikade i kalendern. Nä. Tomt som i en målarbok. Måste vara sommarlovskänslan som sitter kvar. Då dagarna kletas ihop till månader och livet går på halvfart. Fast vissa saker går fortare. Lynn är ingen bebis längre, han är ett fullfjädrat barn som gör imse vimse med händerna när vi sjunger, vågar springa långt långt bort och verkligen njöt som fisken i vattnet när vi var och hälsade på förskolan igår. Det känns bra att han verkar redo. Ville upp i pedagogernas famnar, körde runt med trehjulingarna och ”pratade” med de andra barnen.
Idag ska jag passa på att sätta igång kontoret igen, svara på mail om klänningar. Dricka kaffe och planera hösten. Städa lite och kanske promenera en stund. Försöka få sommarsmetskänslan att stanna kvar iallafall lite. Vi får se hur det går.
Här kommer några bilder jag tog på den senaste drösen kläder jag köpt till Lynn inför hösten. Och en bukett. De visar verkligen vilka färger jag gillar nu. På det mesta men speciellt på kläder kanske.

Annons

Beige och grått, och så knallrött till. Riktigt sådär tomatrött ska det vara.

Fina bredribbade strumpor från H&M baby exclusive.

Buketten, som börjar se lite vissen ut här eftersom jag köpte den dagen innan, men som jag tänkte visa hur jag binder buketter på för er. Rosor, dhalior och annat fint.

Loppisfyndade lektofflor för vintern, från Polarn och Pyret ursprungligen men fyndade på Stadsmissionen.

Farfarströjor med knäppning fram är det finaste för barn tycker jag. Den beigea från H&M baby exclusive och den röda från Mini Rodini. Hängselbrallorna är även de från H&M baby exclusive. De sitter så fint på och ser så himla sköna ut att leka i.

Gulligast i drösen är nog dessa mjuka bomullspuffshortsen. I finaste smutsbeigerosaaktiga färgen. Vill ha en stor duk till landet i detta tyget, och gärna en skön klänning till mig också. Men dessa parar jag ihop med en farfarströja och höga strumpor till Lynn. Från H&M baby exclusive de med. Puss.

Spara

(0)
(0)
2 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar