Annons
Annons

finbesök i ateljén, vintergrönsaker och karaoke!


 

fredagshäng!
Nu är det måndag och dags att ta sats inför massa jobb och slit igen! Som tröst kan vi titta på en oerhört slapp fredag, må de komma varje vecka!

fredagshäng!
Jag åkte till ateljén i min mönstermix och tog emot Linnea som ska hyra två klänningar till sitt bröllop. En lång 40-tal till vigseln och en kort 60-tal till festen! Efter provningen kom min redaktör Anna, inslagsproducent CJ och inredningassistent Carro förbi med bilen och så åkte vi och rekade ett studentrum men det är hemligt så inga bilder därifrån.

Annons

fredagshäng!
När jag kom tillbaks hade jag absolut inget (roligt) att göra så jag mest surfade, klämde på skorna jag har och funderade på saker.

fredagshäng!
Äntligen lunch! Det bästa med att jobba i Konstakademin, förutom att kunna säga att man jobbar i Konstakademin, är att få äta på Atelier food varje dag om man vill!

fredagshäng!
Ypperlig vegetarisk mat så långt bort från trista quornfiléer, falaflar och halloumisallader som man alltid får annars. Här har vi vintergrönsaker med tryffelmajonäs och massa annat gott jag inte minns eftersom det försvann så fort.

fredagshäng!
Vid halv tre knackade det på dörren till min ateljé och en rosahårig samt en blåhårig tittade in!

fredagshäng!
med brownies och bubbel!! Kan man säga nej till de här två??

fredagshäng!
Uppenbarligen inte. Det blev golvpicknick.

fredagshäng!
Louise ville sno min nya klänning.

fredagshäng!
Den passade ju så bra till hennes hår!

fredagshäng!
Annizeth fick prova en annan ny 40-talsklänning i ljusgrönt som satt som en smäck! Hoppas den får gifta sig eller gå på fest snart.

fredagshäng!
Louise tog på sig en gråbeige spetsklänning och hällde upp. Notera naglarna!

fredagshäng!
Så gav jag upp och vi gick ut på stan. Kände mig trygg.

fredagshäng!
Vi gick till NK och provade underkläder från Chantal Thomass som öppnat där precis.

fredagshäng!
och efter en timme på stan slog vi oss ner i trängseln på Boqueria!

fredagshäng!
Natten avslutades med självklar karaoke med Devi, Annaklara och nya fina vänner och det kändes som en semesterfredag och inte vanlig alls på något sätt! Älskar det!


The best friday ever with friends at my studio, loads of bubbles in the middle of the day, trying out dresses and singing karaoke like there’s no tomorrow!!

(5)
(0)
12 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar