Annons
Annons

Föredrag, livejazz, smycken och påskprepp


 

God morgon alla morgonpigga! Det är måndag igen och jag vill först och främst tacka vädergudarna för den här helgen. Stockholm har aldrig varit så gnistrande klart. Känns som att livet kommer tillbaka till en, i lördags blev jag till och med solbränd efter en kaffe på uteservering. Iallafall. Rolig och matig tid framför mig nu. Idag ska jag till exempel börja dagen med ett frukostmöte på Pom & Flora. Tänk om det går att sitta ute?

Annons

Jag glömde förresten att länka till veckans Billgren Wood-podd med mig och Sofia! Ämnet denna vecka är smycken och det är ett himla inspirerande avsnitt om du som vi spanar på att smycken är den nya it-accessoaren. Visst är man mer sugen på att vara en cool girl in pearls eller ha modiga artsy-örhängen än rätt väska eller skor just nu? Det är iallafall vi. Gäst är Linn Eklund, Sofia och jag berättar om våra vigselringar pratar om klassiska 90-talssmycken och spanar på framtidens trender. Vad man ska investera i och hur smyckesbranschen går åt ett mer hållbart och modigt håll. Lyssna på Acast här eller där poddar finns. Imorgon kommer ett annat avsnitt, om något heeeelt annat!

På tal om Sofia och jag så har vi fått äran att hålla föredrag om vintagemode ur loppis och auktionssynvinkel på Nordiska museet nu på onsdag! Vi kommer berätta hur man fyndar, vad man ska satsa på och dela med oss av allt vi kan inom våra ämnen. En riktig modefest nu på onsdag alltså! Det kostar som en vanlig entré till museet och tiden är kl 18-19. Hoppas hoppas ni vill komma och prata, ställa frågor och ha en härlig vintagemodekväll med oss! Komsi komsi.

När jag ändå berättar om föredrag jag ska hålla så vill jag tipsa om att jag är en av inspiratörerna och talarna på årets Gotland hem & trädgård! Den 7 april kl 12 håller jag föredrag om vintage i inredningen och det gröna rummet. Jag har varit på Gotland i en och en halv vecka då och tänkte ta med mina senaste loppisfynd, berätta om mina tankar kring att inreda ett helt hus från lokala andra handsprylar och så längtar jag efter att träffa Therese Vikman också. Älskar hennes blogg och Instagram.

En annan grej jag vill visa är en bild från när Frida Fahrman var och hälsade på i ateljén förra veckan. Här är en av klänningarna hon provade, visst är den enkel men gudomligt vacker? Här kan ni se fler av hennes favoriter!

Förutom Pom & Flora-möte, föredrag och skrivande av föredrag ska jag göra annat denna vecka också. Tex:

→ Fika med mamma och pappa
→ Fota ett samarbete
→ Podda
→ Gå på påskfika på förskolan
→ Pressfrukost på Svenskt tenn
→ ha provningar och en möhippa i ateljén
→ samt se Love Antell med Pontus och hans jazzband på Tyge & Sessil på lördag. Kika förbi ni också, det är gratis och de har livets godaste naturvin!

Detta är alltså sista vanliga jobbveckan. Tänk att påsken kommer redan nästa vecka. Jag måste hinna packa allt pynt, städa fint till vår norska hyresgäst och ta det lite lugnt också. Längtar till Gotland! Och ledigheten. Puss.

(2)
(26)
(0)
4 kommentarer | Translate
 

Annons


 
 


Annons

Laddar