Annons
Annons

Första julklapparna


 

I lördags var det krispigt i luften och härligt vintrigt! Vi drog på oss ytterkläderna och åkte in till stan. Först till NK för lite julklappsärenden och sen till Myrorna vid Adolf Fredriks kyrka där dessa bilderna togs.

Annons

Hur gullig är Lynn i sin svarta tuff-jacka från Polarn o. Pyret och kanonkulsmössa jag köpt på Reshopper?

Några turister tittade på oss och frågade ”italiano?” vilket jag tyckte var kul. Ändå klass på familjelooken betyder väl det? Vi gick till Citykyrkans konditori som är en av mina favoritplatser i city. Som att tiden står still här.

Man får ju tänka på vart man går med en 16-månaders också, eftersom han blir hungrig när vi blir det och också måste kunna äta lunch. Mycket husman och sånt nu alltså. Laxpudding var en succé.


På vägen hem tittade vi förbi Posh living på Sveavägen. Jag älskar den här tiden på året när man strosar i affärer och blir inspirerad till hemma-mys.

När det började mörkna var vi hemma igen.

Lite lördagslakrits.

och sen satte jag tänderna i grejerna jag köpt på NK. Jag hade nämligen hittat så himla fina presentlådor och etiketter. Tillsammans med några torkade kvistar från min bukett och guldgarn skulle de bli årets första julklappar!

Jag älskar att slå in i vackra lådor. Det blir mindre papperssvinn då, eftersom själva boxen är halva paketet!

Dessa är ju bara så fina.

Fulla med godsaker till favoriter i familjen.

Sen kanske man har kvittona i dem, eller nagellackssamlingen?

Det är så kul att vara igång! Bara fem veckor kvar nu! ❄

(2)
(0)
(0)
4 kommentarer | Translate
 

Annons


 
 


Annons

Laddar