För några dagar sedan var Mira hemma hos mig och filmade ett jobb och passade på att ta några bilder. Jag tycker så mycket om Miras bilder, allt blir mjukt och avslappnat. Jag bad Mira ta några bilder på mitt livs första Vestiaire-köp också. En gammal väska som jag sneglat på i flera år är äntligen min. Bamboo bag, den perfekta vårväskan, designad 1947. Kakan då? Jo det är en glutenfri citron och vallmokaka med färskostfrosting och bär. Supergod och enkel att göra, en variant av alla kakor jag brukar svänga ihop. Citron- och vallmokaka:200g smör2 dl socker3 ägg0,75 dl yoghurt2 msk vallmofrön2 dl mandelmjöl3 dl glutenfri mjölmix1,5 tsk bakpulver 1 nypa flingsalt Färskostfrosting:1 dl florsocker 200g färskostCitronzest från 1 citronBär att toppa med1. Sätt på ugnen på 175 grader över och undervärme. Vispa smör och socker fluffigt. Addera äggen. Vispa samman.2. Rör samman mandelmjöl, glutenfri mjölmix, vallmofrön, salt och bakpulver i en bunke. Häll i smeten och blanda samman. Vänd i yoghurten.4. Klä en avlång form i bakplåtspapper och häll i smeten. Grädda i mitten av ugnen i 40 minuter.5. Vispa ihop frostingen och spritsa ut den över kakan när den svalnat. Toppa med bär. Gott att dricka till, matcha! Godaste sättet att dricka matcha, ur en gammal fransk café au lait-skål. I Tage Andersens vas, en bukett med hopp om vår. Anemoner och ranunklar. Tack för dagen Mira! 💫