Annons
Annons

Från tisdag till tisdag


 

Hejhej och god morgon. Här kommer en hel veckas höjdpunkter genom min mobil! Från tisdag förra veckan till igår. Lite saker som jag tyckte var värdiga att fota med mobilen alltså. Låt oss kika ↓ 📸

På tisdag kväll fick jag följa med Gustav på pressvisning av Svenskt tenns nya utställning med fokus Josef Franks blomstervärld. Mycket blommigt och vill ha-vänligt. Vi pratade med Gustavs kompisar som hade barn som såg ut som mitt, åt sorbet med jasmintesmak.

Annons

Och sen drack vi varmt och kryddigt rödvin på Riches uteservering. Gustav ville gärna visa sin läbbiga ögonring och i LV-påsen ligger denna som jag fick.

På onsdagen var det nationaldag och vi picknickade på Skeppsholmen. Sen åkte vi båt hem till söder.

På torsdagen hände inte mycket förutom att jag jobbade och poddade. Sen hämtade jag Lynn på förskolan.

Fredagen var ju date night! Så pepp på det. Spräckte nästan klänningen pga pasta också.

I lördags hade jag loppis på min gård! Det kom så himla mycket folk och nästan varenda pinal blev såld. Första loppisfyndarna kom 40 min innan det började och vid 11 var det lång kö genom parken. Viktigt att ha riktigt billigt när man har loppis också, så man slipper bära upp massa grejer igen. Jag har en hel del kvar i mitt andra förråd så snart blir det mer loppis! Även med mer barnkläder för det var mer poppis än jag trodde. Men kolla fashionabla loppisfyndare jag hade ändå!

Fick hålla i bebis som Obama och nyöppnade butiken Vintageklubben på Skånegatan köpte flera klänningar av mig som kommer säljas där. Så kul! Ni ser att jag hade magväska också som jag fick låna av mamma? Det är ju ett måste.

På söndagen hängde jag med Annaklara hela dagen. Vi tog kidsen till nya Pippi-föreställningen på Junibacken och det var great success, efterråt var de helt slut och somnade i vagnarna.

Så vi kunde strosa Djurgården fram.

och luncha på Rosendal. Fast prick här vaknade Lynn. Det är som att de känner på sig när man ska börja äta och unna sig söndagsbubbel.

Älskar Djurgårdsbron ändå. Stockholms Pont Neuf?

Värmen var typ olidlig. Var tvungen att ha knut och finnarna på hakan hade egen svett.

På eftermiddagen var jag och mina trasiga espandrillos i Ringen centrum och där hittade jag den perfekta solfjädern på Indiska. Köpte inte eftersom jag har en vintage, men ett tips i värmen! Plus fint att ha på väggen.

På söndagskvällen berättade Pontus att jag skulle till min läkare på måndagen. Han har adressändrat mina kallelser så jag slipper tänka på det och oroa mig veckor innan. Ni som kanske inte förstår hur omtänksam han är som person kan jag berätta att det är typiskt Pontus. Han är den finaste personen jag vet. Så bortskämd med kärlek från honom. Iallafall så var vi ju hos läkaren på måndagen och sen pep jag in på Zara och köpte den här vita blusen för det är tydligen ingenting jag kan få nog av. Eftersom den är så gullig var jag tvungen att posera coolt eller nåt för att väga upp.

Sen gick vi till Svenskt tenn och köpte lampskärmar och efter det var det möte med Afound som jag ska jobba med på lördag i Malmö. Kika på min Instagram imorgon för mer info.

Både jag och Margaux har ett Instagramsamarbete med dem och denna boomerang hittade jag på hennes insta, hehe.

Blev kär i mjuka sammetsskor från Dolce & Gabbana.

Provade mycket fint att ha på mig på öppningen i Malmö.

Fint skärp och blus (vit blus…..) ju?

Igår tisdag åkte jag till Uppsala med Madeleine Ek från Ek PR och träffade Himla som jag ska jobba med framöver. De hade det gulligaste lilla badkaret med en ljuvlig bukett i sitt showroom.

Passade på att ta en nap.

och efter mötet hann jag med att säga glad sommar till Annaklara, Greta, Tove, Judith, Alice och Bo på bilden. Ak och Greta kommer ju till Gotland en vecka men de andra träffar jag ju inte förrän i slutet av augusti! Så bisarrt. Som när vi gick i skolan och hade sommarlov. Bosse kommer typ ha skägg när jag kommer tillbaka. Näää..

På vägen hem från Vasastan kikade jag in på Lottas Vintage som ligger på Upplandsgatan och är en liten pärla.

Titta fint.

Den här drömväskan från 60-talet blir din för 375 kr. Sen pep jag in på Old touch och köpte två brudklänningar till samlingen. En hade Meghan Markle-släp och hoppas att den blir vald imorgon! Då har jag mina allra sista provningar för denna säsongen. Idag ska jag bara svara på mail som jag aldrig hinner, åka på möte på fina Millesgården och sen blir det middag ute med Alek och Amina. Hoppas ni får en härlig onsdag, och vecka för den delen. Puss tack att ni läser! 💋

(2)
(129)
(0)
11 kommentarer | Translate
 

Annons


 
 


Annons

Laddar