ELSA BILLGREN
Välkommen till min blogg om inredning, vintage, brudklänningar, Gotland, Mosebacke, loppis och allt som inspirerar. Läs om upp och nedgångar, känslostormar, renovering och tv-programmet Äkta Billgrens.
Annons

Fredagsefterlysning!

Senaste veckan

Annons

En himla gång hann jag ha de här örhängena från Mango som jag köpte i våras innan jag tappade en av dem någonstans mellan Kungsholmen och Södermalm. Så dumt att man bara tappar en sak när man väl tappar. Ibland när jag glömmer vantar på ställen blir jag lite glad i det trista att det iallafall var två, så någon annan kan ha nytta av dem. Men nu ligger alltså ett rosa plexiörhänge i formen av en blomma någonstans längs med min promenad och jag undrar helt hoppfullt om kanske någon av er har ett par likadana som jag får köpa?

Annons

Det var bara det. Nu får ni återgå till eftermiddagsöl på kontoret, fredagsmyshandlande med barn i mataffären eller vad ni nu gör för trevligt. Puss.

6 kommentarer till “Fredagsefterlysning!”

 1. Anita skriver: 08 november, 2019

  Vet inte om länken fungerar , men visst är det samma örhängen? Lycka till, fast kanske någon redan hittat ditt örhänge ! Hoppas det!

  https://www.goodhousekeeping.com/uk/fashion-beauty/g27251032/statement-earrings/?slide=11


  1. Mara skriver: 09 november, 2019

   Fast länken går till Mangos hemsida och där är de slutsålda…


   1. Elsa Billgren skriver: 09 november, 2019

    Ja precis, de är slutsålda sen i våras, och hoppas någon köpte ett par då som de tröttnat på och vill sälja kanske! Kram!


    1. Mara skriver: 10 november, 2019

     Lovar säga till bums om jag hittar! 😌


   2. Anita skriver: 09 november, 2019

    Maria ! Bra att du skrev det, väldigt märkligt hur det kan bli.
    Tack för uppmärksamheten! Kram!


 2. Sofia skriver: 09 november, 2019

  Jag tycker att det är superfint att ha bara ett örhänge när de är så stora! Jag har ingen aning om det är omodernt eller så men jag skulle iaf fortsatt använda det ensamt, eller kanske tillsammans med en liten pärla eller guldplupp i andra örat.


Dela på:
Annons
Laddar