Annons
Annons

Fredagsfint


 

Här kommer en helt bunt fredagsfint att ögonmumsa i sig inför helgen! Nytt och favoriserat hemma hos mig för tillfället, uppdukat på matsalsbordet.

Vi börjar med denna våriga trio.

Det absolut finaste med att vara känd person måste vara att totala främlingar ibland skickar post med grejer de tycker man ska ha. Härom dagen fick jag ett mjukt brev med denna vintagehistoria i. Utan avsändare eller brev. Jag får helt enkelt fylla i luckorna själv. Tänker att personen haft den hela sitt liv och nu vill ge den en chans till att leva vidare? Lovar att jag ska ha den hela sommaren, med översta knappen uppknäppt som en riktig hångla i höskullen-villig person. Hångla i höskullen-stilen är ju min bästa. Angående årtal har jag ingen aning, men chansar vilt på 40-tal? Så här ser nämligen massa barnkläder från den tiden ut som jag har i skåpet.

Annons

Jag plockade med mig en blandad bukett från sista inspelningsdagen av Äntligen Hemma. Det blev en fin mix av strån, tulpaner, brudslöja och viburnum bland annat.

En av mina favoritaffärer på Hornsgatan, House of Rym, skickade en vårpresent bestående av världens finaste koppar med fat! Som en lejongul berså, perfekt till septemberkaffet när löven skiftar färg!

Med i paketet kom en liten pandahaklapp till Lynn. Så gullig tycker jag!

På väg ut från huset jag inreder i med Äntligen hemma såg jag att några tulpanknoppar låg slängda i en hink. Så jag tog med de hem också. Även om de lätt går av passar de ju fint i en gammal champagnekupa med vatten i.

Jag har ju jobbat med Gustavsberg i detta programmet, och efter att ha klämt på de klassiska tekopparna Turtur och Prunus alldeles för länge slog jag till och köpte två av varje. Det var 2:a sortering så de kostade hälften mot det vanliga priset, men blir perfekta till landet! Jag funderar på att skriva ”sommarstuga” på en flyttlåda och stoppa ner dem där i och inte packa upp dem förrän vi har en sån.

Mer fredagsgrejer!

Klänningen jag beställde från Zara har kommit!

Just denna fanns upp till strl XXL vilket jag älskar, men tyvärr var min för smal över höften och för bred under bysten, den passar nog bättre om man är mer rak i modellen. Så det blir att gå tillbaka med den och byta till något annat somrigt.

Rödvin till fredagskvällen! Denna är god och framför allt, hehe, är etiketten fin. Sånt är viktigt ju.

Lynn har fått lite nya kläder också.

Åhléns har nämligen 50% rabatt på sitt eget märke Å i alla butiker så jag pep förbi den vid Skanstull och knep ett par randiga byxor med snörning i midjan.

och en tunn randig skjorta utan krage. Riktigt mjuka och lagom för stora nu så de passar i sommar.

Okej, det börjar bli bärsäsong! Just nu när jag varit så förkyld länge känns det underbart att gå och småäta blåbär och hallon. Dessutom är mina smaklökar tillbaka, så de smakar extra ljuvligt!

Pontus köpte en present till mig härom dagen, helt utan att jag fyllde år eller nåt!

Han är så himla omtänksam bara, och visste att mina hörlurar var borta. Så han kom hem med dessa fina, som både är rosa och bluetoothstyrda!

Älskar att de påminner så mycket om min gamla ipod mini, får massa tonårsvibbar av det. Nu ska jag lyssna vidare på S-town i dessa! Puss, ha en megatrevlig fredag! <3

Translation: A whole bunch of lovely friday things on my kitchen table.

(2)
(0)
5 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar