Det blev torsdag på ön och jag gick en morgonpromenad med den här fina vyn, kossornas hage. Vårt hus har fönster i fyra väderstreck så solen strålar in i vardagsrummet på morgonen. I vasen har jag stoppat ner lite ditt och datt från trädgården. Dagens outfit, vintageklänning och vintageväska, solglasögon från Corlin. Vi hoppade i bilen för att åka till Visby, i brevlådan hade det kommit en minipaket till mig från Pontus mamma! Så gullig hon är när hon tänker på mig. <3 Framme i stora stan! Visby är som ett gulligt gammalt vykort vart man än tittar. Vi strosade runt och köpte glass på glassvillan, som vann guld i glass-SM 2022! Jag tog svartvinbär med mynta och Lynn tog rabarber. Båda otroligt lätta, syrliga och goda. Slutt. Sen gick vi i affärer och kollade på korgväskor och gamla ting. Haha, jag och jag utanför H10. Som har de finaste barnkläderna. Synd att man är förbi gull-fasen nu och klivit stadigt in i Pokémon och Sonic-fasen. Jag klämde på franskt porslin inne på Fint o fult i Visby som öppnat på Adelsgatan. Gullig Virginia Woolf. Raka vägen till Wisby ost för att köpa lagrad getost, Brie de Meaux, semitorkade tomater, italienska små oliver, serranoskinka och salami. Mmm helg snart. Det blev fredag och jag drog på mig min bästa blus från Skall och en jeanskjol från & Other Stories. Älskar att den är omlott! Kommer ha den i höst med vit skjorta och svarta lackloafers känner jag. Morgonstrand. Pre frukost-persika. Med mina killar. Vi tog en promenad uppe på kullarna i När, där har man utsikt över åkrar och havet. Sen fixade och donade jag i trädgården. Ni önskade veta vilka blommor jag har men jag är verkligen dålig på att minnas namn, ni kanske kan hjälpa mig? Jag har jordgubbar, daggkåpa, buxbom och vit Afrikas blå lilja, men de blålila små vet jag inte vad de heter tyvärr. Dags för fredagsmiddag! Närbodi har börjat sälja färsk fisk kl 15 på fredagar och vi var såklart där för att köpa räkor och havskräftor. Havskräftor är godast gratinerade tycker jag och det tar bara några minuter. Jag rör ihop smör, persilja, vitlök, flingsalt och klickar ut över de delade havskräftorna. Sen gratinerar jag dom högt uppe i ugnen på grilleffekten i ca 2 min och så är det klart! En liten uppdukad fredagsbuffé i köket, med ett otroligt gott vin jag verkligen rekommenderar. La bohème Domaine de la Sénéchalière heter det, finns i mixlådan jag beställer från Vin Natur. En ny kommer på fredag! Sen åt vi ostarna och tittade på AJLT efter att Lynn somnat. Det var det från de två Gotlandsdagarna!