Annonssamarbete med Reshopper

Hållbart sätt att köpa och sälja barnkläder


 

Jag älskar ju smarta, snabba, hållbara och plånboksvänliga sätt att shoppa. Och inte minst till Lynn! Det är ju roligare nu än någonsin att göra härliga små Pinterestmappar med inspiration och leta fina vintageplagg. Barnkläder är ju som små godisbitar.

Sen ett tag tillbaka har jag använt mig av Reshopper, en app som är Sveriges snabbast växande köp och sälj-plats för barnfamiljer. Det bästa med den är att det finns så himla mycket fint samt att den är helt gratis! Sist visade jag ju vad jag hade klickat hem därifrån (är beroende av att favoritmarkera gulliga kläder och följa säljare med sånt jag gillar) men minst lika viktigt när det kommer till shopping är säljandet. För hur skulle världen se ut om vi bara handlade och handlade, la på hög och samlade? Inget vidare tycker jag, som ju alltid har förespråkat att sälja vidare sånt man inte använder.

Nu ska ni alltså få se hur jag själv har öppnat en butik i Reshopper-appen, och jag tänkte dela med mig av lite tips på hur man får sina saker sålda fort! Häng med:

Först gick vi upp på vinden (en utflykt i sig) och rotade igenom gömmorna för att se vad vi ska sälja här i den första vevan. Man behöver ju inte rensa hela förrådet på en gång utan kan ta det pö om pö. På det sättet ser man också vad det finns intresse för och hur man ska prissätta.

Sen gjorde jag små högar och sorterade allt. Kämpa decemberljuset! Ett tips när det är mörkt och kallt ljus så här års är att släcka taklamporna och ha ett tänt stearinljus nära när man fotar. Då blir det en varmare ton på bilderna men ändå inte tråkigt blandljus som om man skulle ha taklamporna tända.

Viktigt att stryka! Det ser så mycket härligare ut i shoppen då.

Vissa grejer är svåra att göra sig av med, men när barnen växer fort är det lätt att vissa plagg aldrig hinner vara med. Då är det bättre att de får bo på en annan gullig bebis.

Så, strykt och klart!

Sen plockar jag fram lite rekvisita. Detta är ju överkurs, men kan verkligen ge plaggen en skjuts.

Galgar och blommor, men viktigast är ljuset och bakgrunden.

Inga mönstrade bakgrunder, man måste se plagget tydligt. Bord eller golv vid ett fönster är bäst.

Visa hela plagget så man ser en överblick först, sen kan man fota detaljer.

Säsongsmässigt är bra, som stickat och mjukt så här års.

Foto på märket och knappar och sånt är också ett plus.

Skor visas helst från sidan så här.

Och sen alltid en bild på sulan så man ser skicket!

Här ser ni min butik! Elsa B heter jag.

Kom och köp, jag skickar gärna! Och testa att bygga din egen shop helt gratis och få sånt som bara ligger och samlar damm att göra lite nytta någon annanstans. Ladda ner Reshopper nu. 💖

(2)
(2)
(0)
4 kommentarer | Translate
  
 Laddar