Annons
Annons

Hemma i Stockholm


 

Hej godbitar! Nu är jag i Stockholm igen! Det kändes nästan helt pirrigt att rulla in vid Skanstull och inte minst att kliva in i vår lägenhet som ju varit uthyrd större delen av sommaren. Lynn gick direkt loss i leksakslådan, som att han aldrig sett de grejerna förut, och jag började med att öppna posten. Modeveckan och räkningar mest.

Annons

Det är ju fredag så jag börjar denna jobbhöst med helg, hehe. Känns faktiskt skönt. Bilen är fullproppad med grejer så det kommer ta oss ett par dagar att landa här igen. Jag har så himla mycket saker som jag längtar efter att göra och se. Smågrejer mest. Som att pipa ner till Stadsmissionen på Nytorget och klämma på allt jag inte sett på två månader, köpa en höstjacka till Lynn, hämta ut ett paket jag beställde för en vecka sen, köpa dahlior (som tydligen finns som självplock på Gotland 10 kvistar 30 kr start imorgon, pust) och sen Bondens marknad. Även utebion i Rålis om det spricker upp och så söndagsmiddag med min familj. Och mina vänner. Jag har längtat så efter mina vänner! <3

Det kommer komma en del inlägg om Gotland framöver, hela hösten för att vara exakt. Så jag hoppas inte ni tröttnat på somriga bilder därifrån. Men det kommer ju också smyga sig in höstiga bilder härifrån Stockholm också såklart.

Nu ska jag ta det längsta badet i världshistorien, och sen är det hösttermin!

(0)
(0)
7 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar