ELSA BILLGREN
Välkommen till min blogg om inredning, vintage, brudklänningar, Gotland, Mosebacke, loppis och allt som inspirerar. Läs om upp och nedgångar, känslostormar, renovering och tv-programmet Äkta Billgrens.
Annons

House tour, påskpyssel, dukning och hänga tavla

Hej! Vad kul det var att göra en livesändning på ELLEs Instagram idag! Var ni några som såg? Hur var det? Jag har aldrig livesänt förut så jag är en total rookie men det kändes iallafall mysigt, även om man såklart har tusen saker att slipa på. Kanske vore det mysigt med en Billgren Wood livesäning, och att jag gör fler på mitt eget konto framöver? Säg isf till om vad ni vill se. ✨

Annons

Och ni som missade livesändningen idag kl 15 har 24 timmar på er att kolla på ELLEs Instagramkonto. man bara klickar på ELLE-loggan uppe till vänster och väljer live. Där hittar ni 30 minuter hemma hos mig där jag visar hela lägenheten, öppnar skåp, påskpysslar, dukar, skrotar runt hemma, hänger upp en tavla och annat man kan göra på påsken om man är hemma.

Annons

Puss, ha en fin våronsdag! <3 🌱

37 kommentarer till “House tour, påskpyssel, dukning och hänga tavla”

 1. Jennyw skriver: 8 april 2020 kl 17:07

  Det var jätteroligt att få följa med dig live! Det var avslappnat, en god balans mellan uppstyrt och spontant, personligt och proffsigt. Jag har varit så nyfiken på din lägenhet så det var kul att äntligen få se alla vinklar och vrår! Haha, undrar om det var ett spöke som gick förbi och slog till återvinningen?


  1. Elsa Billgren skriver: 8 april 2020 kl 17:09

   Haha, ja! Spännande med lite action, hehe. Känns som att det kan finnas spöken i den här lägenheten dock! 😳 Och tack för peppen. <3<3<3


 2. Kitte skriver: 8 april 2020 kl 17:40

  Jag tittade på det i efterhand när jag fixade med middagen i köket och det var SÅ mysigt! Kändes som att jag hade sällskap av dig! Gör det gärna fler gånger. Och tillsammans med Sofia vore en dröm!


  1. Elsa Billgren skriver: 8 april 2020 kl 17:43

   Vad glad jag blir! 🤗✨


 3. Alene skriver: 8 april 2020 kl 17:46

  Kjempehyggelig å være med på livesending 🤗
  Vakker tavla og leiligheten så enda større ut enn på bilder. Det er min drømmeleilighet 🥰
  Gjør dette gjerne igjen. Kanskje det er enda bedre hvis du vender kamera litt senere, men ellers helt topp 🧡


  1. Elsa Billgren skriver: 8 april 2020 kl 17:54

   Vad härligt! Ja, kom på att allt blev spegelvänt. 😬 Ska vända kameran nästa gång! Vågade inte riktigt fippla med den, hehe. Kram!!


 4. Jenny skriver: 8 april 2020 kl 18:08

  Jag älskade det!! Drömmen om du och Sofia gjorde såna tillsammans också! Och små glimtar på Gotland!😍✨


  1. Elsa Billgren skriver: 8 april 2020 kl 18:34

   Oh live på Gotland i sommar (om man får åka) är givet! 🍃


 5. Lina skriver: 8 april 2020 kl 18:24

  Hej! Tittade nu i efterhand och det var ju helt fantastiskt! Det kändes så himla avslappnat och härligt. Ser väldigt gärna mer! Kanske en gemensam bakning/matlagning där man kan handla hem och laga tillsammans live?


  1. Lina skriver: 8 april 2020 kl 18:26

   Och just det! Glömde också säga att det känns så bra att andra också har återvinning som dräller i hallen och fulla garderober..


   1. Elsa Billgren skriver: 8 april 2020 kl 18:33

    Hehe, yes. Det är där vi alla enas. 😬


  2. Elsa Billgren skriver: 8 april 2020 kl 18:33

   Ja!! Så bra idé. Och tack för peppen. 🤗


 6. Matilda skriver: 8 april 2020 kl 18:55

  Så mysigt att få titta in hos dig idag. Tack!
  Och älskar idén med Billgren/ Wood livestream ☺️❤️


 7. julia skriver: 8 april 2020 kl 18:55

  Jag såg! Det var jättemysigt och trevligt att se! 🙂


 8. Monica skriver: 8 april 2020 kl 20:20

  Gillade verkligen din live! Såå uppskattat i dessa tider av begränsad social kontakt.


 9. Lena skriver: 8 april 2020 kl 20:47

  Roligt med live! Få se hela lägenheten, hur fint köket blivit & Lynns rum blir ju mysigt..
  Vill gärna se mer live, skulle ju vara roligt att få se lite mer från din uthyrning av bröllopsklänningar, olika klänningar, hur välja skor som passar klänningen, inspiration till brudbuketter mm. Loppisinspiration kanske och live med Sofia såklart 😊
  Älskar din blogg & just nu behöver vi ju bloggar, poddar & annat så man får stänga av omvärlden lite….
  Ha en fin påskhelg 🐣🌷🥂


 10. Elisabeth skriver: 8 april 2020 kl 21:08

  Var så mysigt att se! Och superkul med rundturen i lägenheten! Har varit mkt spänd på att se Lynns rum och ska bli kul att se det när det är klart


 11. Anna skriver: 8 april 2020 kl 21:23

  Så himla mysigt liveinlögg! Mera sånt! 🙌


 12. Solveig skriver: 9 april 2020 kl 04:54

  Elsa hjälp, jag får bara i små snuttar. Hur gör jag flr att se all trttio minuter. Att klicka på ELELE loggan längst uopp leder inyte till programmet hemma hos dig. Vad gör jag för frlP? Måste ma kogga in på något sätt???


  1. Elsa Billgren skriver: 9 april 2020 kl 06:06

   Välj live när du klickar på den, man kan bara kolla i mobilen också. Finns fram till 15 idag! 🤗


   1. Sol skriver: 9 april 2020 kl 09:13

    også HJELP. Jeg er så ledsen, provat og provat sedan i går,på mobilen, men när jag klickar på ELLE, ser inget LIVA at klicka på.
    Jag har en svår,vond period nu och du er en som gjör det lettere . Du gjör meg glad.


    1. Elsa Billgren skriver: 9 april 2020 kl 09:19

     Har du gjort det i telefonen? Det går nämligen inte att titta på live i datorn! Kram


     1. Sol skriver: 10 april 2020 kl 23:30

      Ja a, tittade i mobilen. Takk Endå for mycket jeg får av søta goda du. Hoppas jag får se deg LIVE en annan vacker dag straks.

      God glad Påsk.

      Take care. Be safe.


 13. Elvira T skriver: 9 april 2020 kl 05:55

  Bästa liven jag sätt!❤️ Jätte mysigt & rolig 🌻.

  Tack för att vi fick se fler delar från lägenheten blev jätte inspirerad.

  Frukosten måste jag verkligen testa😍.

  Så modigt att du bara spikad upp en tavla.

  Spontan, avslappnad, rolig & vacker.

  Du får gärna live sändas så ofta du vill & orkar.

  Annars fungerar förinspelat också som på youtube som du gjort lite förut som du kan lägga upp här i bloggen.
  Du är magisk i videoformat också.💕


  1. Elsa Billgren skriver: 9 april 2020 kl 06:05

   Tack nu blir jag alldeles varm!!! 💘💘💘


 14. Maria skriver: 9 april 2020 kl 06:54

  Det var superkul! HOPPAS du kommer göra mer sånt här, jag är själv en person som sällan kollar på live pga känner oftast inte att jag har tid att titta där o då så tittar hellre i efterhand i lugn o ro. Jag hade älskar såna här klipp på din blogg t ex som youtubeklipp, jag kan förstå att man kanske inte orkar göra för mycket vloggar pga tiden det tar att filma o klippa osv men jag tycker att just detta upplägg funkar även som vlogg – alltså att det verkligen inte behöver vara mer uppstyrt o klippt än så här. Live-inspelning i xx minuter utan för mycket regi, inget klipp, ingen jingel.. Det funkar o är SUPERMYSIGT

  Min enda feedback är att du kanske kändes lite stressad, nästan andfådd. O alla moment kändes lite stressade. Vilket jag verkligen kan förstå iom att det var första gången. Men om du gör fler (please do!!) så tänker jag att du kan känna dig trygg i att vi gärna bara sitter med o kollar på dig när du ex gör en frukost el ett pyssel, packar upp loppisfynd, osv o småpratar lite o det behöver inte gå fort el hinnas med fyra olika saker el va mer action än så to be honest 🙂


  1. Elsa Billgren skriver: 9 april 2020 kl 06:59

   Ja! Så himla roligt. Jag var helt paff över hur fort tiden gick så jag kände mig lite stressad, hehe. Men jag ska filma mer med mobilen när jag gör saker som detta och ladda upp i min youtubekanal så kan jag dela det på bloggen. Superbra idé ju! Kram!


 15. Linn skriver: 9 april 2020 kl 10:18

  Jobbade då men kikade i efterhand, verkligen jättemysigt!

  Kul att få följa med hemma hos dig och se alla vinklar och vrår, inte bara de mest piffade, utan lite vardagstök i hallen också. Känns mer verkligt att det går att åstadkomma ett så fint hem om man vet att det inte är perfekt överallt hela tiden, för vem lyckas med det?! Tyckte även det blev mer relaterbart och personligt, även om din blogg såklart är väldigt personlig redan så är det fint att få den oredigerade versionen in emellan.

  Tror det vore jättemysigt att få följa med dig och Sofia i det här formatet, ni är så härliga i podden, hade varit trevligt att vara med ”på plats”. Särskilt lyckat koncept såhär i dessa tider när man inte umgås lika mycket i verkligheten.


  1. Elsa Billgren skriver: 9 april 2020 kl 10:25

   Ja! Håller helt med! Vissa grejer är så himla svårt att fånga på bild. Som hallåtervinningshögen, storleken på lägenheten och hur allt hänger ihop. Toppen att rörligt finns! Ska bli bättre på det! Och jag älskar också att få se andras verklighet. Det gör människor mänskliga. <3<3 Puss!


 16. Marie skriver: 9 april 2020 kl 11:37

  Du är en naturbegåvning på att göra live tv! Hoppas få se mer av dig och dina tips på skärmen! I dessa tider är det ett avbrott som ger ”sparks of Joy” att läsa din blogg. Tack snälla för det!


 17. Marianne skriver: 9 april 2020 kl 11:46

  Neeej, vad ledsen jag blir! Går inte att få detta att finka. Jag har testat samtliga digitala hjälpmedel , dator, padda och mobil och följt dina anvisningar men det går bara inte!!! Kan inte förstå varför. Skulle vara så kul att få se detta då jag ( och många med mig ) ju följer dig på bloggen. Hur få ordning på detta?


  1. Solveig skriver: 9 april 2020 kl 13:45

   Samma här. kan ELLE lösa detta?


 18. Lovisa skriver: 9 april 2020 kl 12:45

  Tittade på liven igår medans jag tog en fikapaus från uppsatsskrivandet och det var så mysigt! Kändes lite som att vi hängde på riktigt och tog också bort känslan av att bara sitta hemma ensam så helt perfekt i dessa tider. Så naturlig och gillade verkligen känslan av spontanitet samtidigt som det var lagom med ”förberett” material, det märktes att du tänkt till och lagt ner dig på att det skulle bli bra. Hade också gärna tittat på liknande små glimtar, kanske när du lagar mat en vardagskväll, dukar inför familjemiddag, går och handlar blommor på Christoffers blommor etc. Tack för en härlig blogg! <3


  1. Elsa Billgren skriver: 9 april 2020 kl 12:48

   Tack för de fina orden och superbra idéer!! 🤗💘


 19. Solveig skriver: 9 april 2020 kl 13:33

  HUR Kommer man in på själva rundturen mm? Någn som kan hjälpa???


 20. Rebecka skriver: 9 april 2020 kl 20:04

  Kollade efteråt och guud vad bra det var! Du känns så himla härlig och jordnära! Som en kompis verkligen <3 Har följt dig i tie år så det känns som att jag känner dig, i bloggform då. Du gör dig jättebra i liveformatet, mer sånt!


 21. Sofia skriver: 9 april 2020 kl 20:51

  Du gör mig glad!


Dela på:
Laddar