ELSA BILLGREN
Välkommen till min blogg om inredning, vintage, brudklänningar, Gotland, Mosebacke, loppis och allt som inspirerar. Läs om upp och nedgångar, känslostormar, renovering och tv-programmet Äkta Billgrens.
Annons

Hur tänkte jag här?

Jag brukar ju vara rätt bra på att klä mig i färg, vintage och iaf lite personligt. Men ibland har det ju gått för långt och spegelbilden har inte alls hjälp mig se verkligheten. Jag hittade lite bilder på nätet som får mig att undra hur jag tänkte egentligen? Inte bara outfits, utan alla möjliga bildfails. Varsågoda för utlämnande:

Annons

dagens-0421

Här kommer en bild från ett helt vanligt dagens outfit-inlägg i början av min bloggkarriär. Herregud, vad har hänt med mina bröst? Boob-invasion och så har jag dragit åt midjan så hårt att jag inte vet hur jag lyckades andas? Det här kan jag inte haft på mig länge.

Elsa Billgren - version 2

Supersnygg på gala i klänning som gör något helt sinnessjukt med mina bröst. Bananform? Plus, vem har högglansig ljusblå klänning, rött hår och hatt?

Annons

286621.500x0

Lösögonfransarna från helvetet, fjädrar i öronen och kråskrage på modevecka.

Svts_webbreporter_Elsa_Billgren_var_en_av_de_som_vid_detta_tillfalle_intagit_dansgolvet

En liten nätt rosett i håret när jag jobbade på Melodifestivalen.

7084556481_3ae7dd0822_c

Helt normala glasögon utan styrka.

Annons

IMG_3258

Den här är bara katastrof. Chic-gala, nominerad till årets bäst klädda har jag för mig. Barbent, skyhöga klackar, världens puffigaste jacka (som jag även hade på mitt bröllop), skotskrutig basker med boll och stickad halsduk.

640@80

Close up på axlarna.

9fcddef96c48d30ad462cb6ea41ed9b6

De här bilderna är väldigt små men tur är väl det. Här poserar jag normalt hemma för bloggens dagens outfit. Lutar mig och spelar piano.

Annons

c63d91ada474635dda0de24fced0b934

Är naken under.

kj4

Extremkort kjol.

dag2

Putar med rumpan mot en hattask.

Annons

sid6_elsa

och så vinnaren. Den här bilden från Guldknappsgalan förra året som vi brukar ta fram ibland och skratta åt samt skicka till varandra för att påminna. Never forget detta leende. Puss.

Translation: My outfit and pose fails on the internet.

Dela på:
Laddar