ELSA BILLGREN
Välkommen till min blogg om inredning, vintage, brudklänningar, Gotland, Mosebacke, loppis och allt som inspirerar. Läs om upp och nedgångar, känslostormar, renovering och tv-programmet Äkta Billgrens.
Annons

Inspirationsnovember

Heej! Från skärmfri vecka. AAhhh! Hur ska jag klara detta. Jo men det går faktiskt riktigt bra. Lovar att utvärdera tydligt nästa vecka. Tur att jag har inspiration som jobb så jag får gå loss på arbetstid då. Några grejer jag reagerat kärleksfullt på det senaste är tex Lina Kjellvertz blogg. Inget nytt där. Skriver ju om henne en gång i veckan känns det som. Hoppas hon vill bli kompis snart. Hur vacker bild? Hennes Palma-hus börjar verkligen glimmra nu. Av sol och fina loppisfynd så långt bort från min dammiga shabby lyx-värld att jag överväger att byta stil. Just nu behöver hon hjälp att välja tyg till pallar. Älskar såna inlägg, som tv-spel.

Annons

Hur får man till barnrum så här gulligt? Lynns rum ser ut som en explosion av Babblarnagrejer och Duplo.

Annons

Mumsfika. Vill ha fler skärbrädor i mitt liv. Och stora ljus.

I förrgår var jag på Ett hem! Visar bilder mkt snart. Dog findöden i alla ögon. Karaffen från Skruf som Ingegerd Råman formgivit åkte upp på julönskelistan direkt, precis som alla lyktor från Walles och Walles. Vet att Artilleriet också har liknande. Men det som är allra drömmigast är ju köket. Tomatröda stolar kan ni höra mer om i nästa veckas Billgren Wood förresten.

Annons

Jag ska till Köpenhamn! Såg bilder på Miras Instagram och blev så glad att jag ska dit. Båda dessa ställena har jag varit på, men denna gång blir det säkert något nytt. Det är inte jag som bestämmer rutten, så det ska bli riktigt spännande att se vilka godbitar Pernille kommer visa oss!

Jag fattar inte hur jag kan ha missat Mosebacke-Sebastians Instagram? Så himla varmt och mysigt här.

Annons

För att inte tala om hans blogg? Han driver inredningsbutiken Tambur, och när jag läste hur gammal han var slog det mig att jag är riiiktigt gammal nu. Så fint allting iallafall.

Mitt favoritkonto Casilda se casa bjuder alltid på de första glimtarna av nästa trend. Antikt och konstnärligt, helt säker på att den vägen kommer ta oss med storm framöver.

Annons

Perfekt godisupplägg av Camilla. Alldeles för länge sedan jag åt smågodis. Får bli idag då kanske. Undrar om jag någonsin scrollat förbi en bild på smågodis utan att likea? Tror inte.

Ni följer väl min favoritinstagrammare från Tyskland? Så kul att se bilder från någon annanstans än Köpenhamn, NY och Stockholm i flödet, fast ändå massa stadsinspiration. Nybliven mamma är hon också.

Har som vanligt dille på naturviner. Ska boka bord på café Nizza inom kort! Så dejtvänligt ställe.

Annons

Avslutningsvis. 70-talsdunigt hår! Åh <3. Charlies änglar, så fantastiska looks. Noll pretentiösa kläder, extremt pretentiöst hår. Love it. Puss.

2 kommentarer till “Inspirationsnovember”

  1. Johanna Söderlundstickknit.com skriver: 3 november 2018 kl 07:25

    Det är sist och slutligen en kort tid Lynns rum är en explosion. Det som gör mig ledsen i inredningsreportage och på inredningsbilder om det inte syns ett spår av barnen som bor i hemmet. Oberoende om man städat som en galning innan fotografen kommer. Det är som om barnen inte får synas och då borde barnen vara det viktigaste i en familj, eller?


  2. E skriver: 3 november 2018 kl 08:30

    Följer också Sebastian och älskar hans hem ? men jag blir lite stressad av dessa 23-åringar som verkar ha så mycket koll på allt, haha! När jag var 23 bodde jag i studentlägenhet i Gbg och var verkligen inte så stilmedveten och mogen ? önskar jag hade varit det! ❤️


Dela på:
Laddar