Annons
Annons

Instagramfavoriter från sistens


 

Jag tycker ju att det är så mysigt att läsa vad folk sparar på Instagram, och älskar att visa upp mina egna favoriter från sistens så här i en ruta med nio. För ibland behöver man liksom lägga bilder ihop för att man ska få hela inspirationsbilden. Men ni säger ofta att det är svårt att se, så förutom att göra en collage på nio favoriter kommer de även en och en här ↓

Annons

Jag fastnade för denna blusen på Crush vintage och känner att något liknande kommer bli mitt nästa vintagefynd! Drömmen vore ju att ha denna med en fladdrig kjol och sandaler i sommar, plus en bukett egenplockade blommor i handen då såklart och tuffa solbrillor.

Jeanna Damas är snabb med det senaste och ni som lyssnar på min och Sofias podcast Billgren Wood vet ju att det senaste är torkade blommor! Ett riktigt coolt paristiskt hem ska ju vara inspirerat av Provence. Här gör hon alla rätt såklart, som den proffsinfluencer hon är. Så fulfint med gula ljus också.

Min kompis Thomas bor i Paris och tog den här bilden på ett konstverk av Leandro Erlich i Le Bon marché. Jag älskar verkligen den här typen av konst, som förändrar sånt vi är vana vid att se på ett visst sätt och tvingar oss att tänka annorlunda och inte bara gå i vanliga hjulspår.

Dusty deco är ju en oändlig källa till inspiration och nu har ägarna Edin och Lina köpt lägenhet till sig själva och kanske en lokal till butik på Mallorca! Kan ju inte bli annat än fantastiskt, och jag vill se hela resan från detta till klart i detalj tack och bock.

Jag fick den här bilden skickad till mig av en bloggläsare och känner starkt att detta måste vara 2018-års frisyr?! Så mjukt och naturligt utan massa produkter och jox, med ett enkelt band och ett romantiskt invik. Men jag känner dock att jag inte passar i den här typen av låga tofsar. Någon som känner igen sig? Har jag en sån här låter jag liksom inte bara som prinsessan Victoria, jag ser ut som henne också. Man blir liksom hästhoppare eller kunglig med låg tofs?

Brittany Bathgate har varit i Köpenhamn och tog denna fina bilden på Glyptoteket.

När jag ser streetstyle nuförtiden blir jag alltid så glad och pepp! Borta är heroine chic-trenden och fashionistorna och it-girlsen vågar ha färg, sköna skor och mönster. Älskart! Foto av Tesshell.

Frida Fahrman har den här Ikea-skåpet som jag kikat på länge till Gotland och oj vad fint det är! Kanske behövs det till ett av gästrummen på övervåningen?

Sista inspirationsbilden kommer från What decorates my day! Så mycket härligt med den här bilden. Buketten från Flowery, pom pom-pläden och kudden! Undrar var kudden är ifrån, har sett den på flera ställen men glömmer alltid kolla. Kanske någon som vet? Så fin färg och mönster. Puss!

(1)
(20)
(3)
10 kommentarer | Translate
 

Annons


 
 


Annons

Laddar