ELSA BILLGREN
Välkommen till min blogg om inredning, vintage, brudklänningar, Gotland, Mosebacke, loppis och allt som inspirerar. Läs om upp och nedgångar, känslostormar, renovering och tv-programmet Äkta Billgrens.
Annons

Intervju med mig själv om sommaren som gått

God morgon! Har ni sovit gott? Jag tänkte intervjua mig själv om sommaren som gått. Eller när får man säga att sommaren är slut? Är det när augusti är över. Eller räknas även september? Jag tycker såklart inte heller att det att höst. Igår badade vi två gånger, åt pasta med tomatsås i värmen och jag satt med bara fötter i bilen och nedvevad ruta när vi åkte runt på Gotländska kalkiga vägar. Men nu börjar ju den där speciella mellantiden. En egen årstid. Det känns i hela min kropp att något är över, men inte heller att hösten kommer vara här på länge.

Annons

Därför tänkte jag iallafall intervjua mig själv om sommaren som varit. Eftersom jag inte hann fylla i inlägget om sommaren som skulle komma då vi ju inte ens visste att vi skulle åka till Gotland förrän vi gjorde det. Då börjar vi intervjun:

Gotland

– Hur var sommaren, blev den som du tänkt?

Den blev längre än jag trott och kanske lite extra konstig pga Corona då såklart. Vi brukar ju planera veckorna mycket mer men nu hade vi tre veckor helt ensamma i början, sen gäster i fyra veckor som avlöste varandra och sen nu sista veckan själva. Nästa år tror jag att vi måste sprida ut det lite mer så man hinner längta mellan besöken, men det var så mycket som blev spontant så det är ju inte så konstigt ändå och jag är så tacksam över att vi fick en så fin sommar trots allt så den får fullt pott i poäng. Plus trevligt att umgås med våra vänner och familj och alla mysiga saker vi gjort!

Gotland

Annons

– Vad tycker du om vädret?

Jag har hört att det varit dåligt väder i många delar av landet den här sommaren men här på Gotland skiner ju alltid solen så vädret får fem plus av mig i betyg.

Gotland

– Hur har du mått psykiskt.

Helt okej. Jag slutade med min terapi i början av sommaren för jag var så hög på känslan av att ha en hel sommar framför mig men sen kom ju livet ikapp och när man har så många veckor att tänka på gör man ju ofta det, ibland lite för mycket. Jag har insett att jag är en person som behöver projekt och att röra på mig mycket för att må bra. På sommaren är det extra viktigt eftersom jag inte har ett tydligt jobb att gå till eller rutiner i min vardag. Så jag har sprungit extra mycket vilket har funkat fint som sommarens terapi.

Gotland

– Vad har du tittat på, läst och lyssnat på under sommaren?

Annons

Så många bra och dåliga serier! Stunden när Lynn har somnat och vi lägger oss i soffan är den bästa på dagen kanske. Jag har tittat på serier jag älskat, som Search party (fantastisk), Love on the Spectrum och Sopranos med Pontus. Lite dokumentärer jag gillat tex Team Foxcatcher och lättsamma crimeserier som Ett mord för Dodds. Igår kom ny säsong av Unge kommisarie Morse så det ser jag fram emot ikväll! Men jag har också sett lite dåliga serier som ändå är bra på sitt sätt ni vet. Som Below deck som handlar om ett gäng unga vuxna som jobbar med lyxyachter och allt är helt bisarrt hela tiden. Jag har lyssnat på många poddar. Några sommarprat, alla Reply all-avsnitt, Where schould we begin och hela To live and die in LA. Den sista är ett tips om du gillar crimepodcasts! Det har dock inte blivit så mycket läsning tyvärr. Mest Pettsson för Lynn på stranden.

Gotland

– Vilken mat har du ätit?

Vi har såklart grillat mycket, mest grönsaker, fisk, lamm och potatis. Det har blivit sommarens grej. Grilla fisk i panna istället för rakt på samt att lägga färskpotatisen på grillen efter att vi kokat den. Mmm, lite smör och dill på den sen. Jag har ätit många Salmiakglassar, bruschetta, mycket tomater över lag, yoghurt med hemgjord granola till lunch och linschips. Älskar sommarlunchen som äts på stående fot mellan utflykter eller på en filt i trädgården. Mackor och snacks. <3

Jag sydde en klänning

– Vad har du gjort i år som du inte gjort andra år?

Sprungit 1 mil, jobbat hela sommaren parallellt med att vara ledig, sett två höns nästan dödas av en hund och en räv, tagit bort fem fästingar på min kropp på en dag (!), handlat nästan all mat från lokala producenter och sytt tre klänningar.

Annons

Gotland

– Hur har Lynn varit under sommaren?

Det har hänt så himla mycket med Lynn under sommaren. Han har blivit en fot längre, har nästan lärt sig cykla och skriva och är nästan som en liten minitonåring. Men på samma gång sover han fortfarande i sin lilla växasäng, numera med armar och ben över kanten, vill krypa in i min handduk efter han badat och äter samma enorma frukost som Pontus lagar med omtanke till honom varje morgon. Att vara med sitt barn i nio veckor gör verkligen att jag ser hur han kanske kommer vara i framtiden. Men det kommer inte vara jobbigt att börja på förskolan ingen nästa vecka om man säger så. Jag längtar så himla mycket efter att få tid för mig själv. Vara helt ensam en hel dag! Dröm.

Gotland

– Vad var bäst med sommaren?

Att den var så lång och lunkig och att jag lyckades med mitt projekt. Och att jag sprang så mycket! Alla mysiga kompisar och familjen som kom hit och känner sig hemma. Att vi fick vara här trots allt.

16C0E64A-77D2-4A49-B143-513A1A168691-F84D46FB-AF9B-4518-91CE-6DB8B2688F8C

Annons

– Vad var sämst?

Veckan när Lynn och jag var sjuka och låg hemma själva när Pontus jobbade. Att vara sjuk och ta hand om sjukt barn är inte en favoritgrej. Speciellt när barnet är friskare än en själv.

5AD1AD0F-56E1-481B-AFA5-46A44C703FAA-CEDF9C58-D80F-49EA-B7EE-7E55DDD19705

– Fem ord som beskriver sommaren bäst:

Lång
Kreativitet
Springa
Lada
Förfining

– Vad menar du med det där sista?

Jo men jag har tänkt ganska mycket på hur jag ska förbättra mitt liv den här sommaren. Tid att tänka helt enkelt. Jag har kommit fram till att jag ska försöka skala ner, förbättra, förfina och behålla kärnan så mycket det går. I saker jag gör jobbmässigt ska jag bara ha med det som verkligen är perfekt och jag är nöjd med, i livet ska jag inte spruta ut energi åt alla håll utan försöka rikta den framåt eller inåt eller dit jag nu är på väg.

Annons

Gotland

– Vilken var sommarens roligaste dag?

Den här kanske. Som egentligen var en helt vanlig sommardag men min familj var här och vi gjorde allt jag älskar på sommaren. badade, åkte förbi vår favoritloppis som var öppen, promenerade i naturen och hade det bra bara. Lycklig och trygg ni vet.

Gotland

– Vilken var sommarens mysigaste kväll?

Den här när vi var på middag hos Livia och hade sommarens enda barnvakt, blev hämtade av min syster i bilen full av kuddar och det var så mysigt att hänga med Pontus en kväll i solnedgången.

Gotland

Annons

– Vad var godast i år:

Rårörda bär, bröd och bullar från Själsö bageri och Pontus egenmalda kaffe.

Gotland

– Vilken outfit var sommarens favorit?

Vit bomullsklänning, stickad tröja och träskor.

– Vilka var sommarens tre bästa loppisfynd?

Gotland

Annons

Det gröna bordet för 150 kr.

B3DA874C-3F92-414F-A4DE-7C5BC932E45C-8405E891-8CEE-4AA1-B9C3-2E57E6BD9C46

Alla fina fynd från Bergenströms rekvisita och Fint o Fult som fått mig att byta stil lite och bli sugen på brunt!

D958C6E8-3C62-4264-AB2A-D8DDD054EE2C-6C8BD4A3-C28C-4FC3-B8C4-3429D31505C7

Den underbara antika resesängen.

– Vad längtar du mest efter i stan nu när du kommer hem?

Träffa alla vänner, få lite vardagsrutin, promenera i Stockholm, jobba! och sätta igång med höstterminen och allt kul som den innehåller. <3

Annons

Och nu får ni svara på några sommarfrågor:

1. Vad har ni gjort i sommar?
2. Vad var bäst/sämst?
3. Vad är det bästa ni läst/lyssnat på/tittat på?
4. Vad längtar ni efter i höst?

🌞

28 kommentarer till “Intervju med mig själv om sommaren som gått”

 1. Mari skriver: 16 augusti 2020 kl 10:24

  Min sommar:
  Påtat, målat, ätit av det odlade och njutit i min koloni.
  Det bästa är att havet ligger nära till ett dopp och mysig avkoppling under parasollet. Det sämsta att jag blev baktalad av en granne pga felinfo fr en annan granne. Uppklarat nu phhhuuuust
  Barnmorskorna i … älskar serien!
  Jag längtar efter att äpplena ska mogna, mörkret med tända ljus, härliga filmer el serier att fyllas av.
  Att biden vinner valet i usa!
  Tack för underbara bilder fr din sommar Elsa.


 2. Elin skriver: 16 augusti 2020 kl 11:04

  1. Vad har ni gjort i sommar? Mest varit hemma på gården. Börjat småjogga igen
  2. Vad var bäst/sämst? Bäst det lugna tempot och fina sommarkvällar. Sämst är att min mamma dog, bara 61 år gammal 💔
  3. Vad är det bästa ni läst/lyssnat på/tittat på? Sommarprat och serien Sjuksystrarna på Fredenslund
  4. Vad längtar ni efter i höst? Få vara frisk och kunna träna. Kanske hitta någon som kan vara barnvakt så jag och sambon får första dejten på ett år.


  1. malin skriver: 16 augusti 2020 kl 15:19

   KRAM till dig 🧡 Fy vad hemskt att behöva gå igenom det. Min mamma gick bort för 2 år sedan, hon var 58 år 🙁 Så vet hur jobbigt det är 🙁 Hoppas du har massa nära och kära omkring dig så att du inte är ensam.


   1. Elin skriver: 17 augusti 2020 kl 14:19

    Tack snälla du❤️


 3. Denna Sandra skriver: 16 augusti 2020 kl 11:44

  I sommar har jag varit med min familj både hemma och på torpet, men även umgåtts ensam med mina goda vänner.

  Bäst var att jag har unnat mig ALLT gott jag har velat ha i mat-, godis- och dryckesvög och verkligen njutit, men även haft förståndet att mot slutet av sommaren ta ett beslut om att bli mera hälsosam nu och kommit igång med träningen på ett perfekt sätt igen. Heja mig! Sämst var att vädret i juli inte alls var bra här där jag bor.

  Det bästa jag läste var ”Där kräftorna sjunger” (eller, åtminstone första halvan av den älskade jag!) av Delia Owens, det bästa jag lyssnade på var podden ”Wind of change” och jag tyckte om att se ”Le Bureau des Legendes” (eh? Falsk identitet på svenska?).

  I höst längtar jag efter att allt ska kunna bli tryggt och covid-fritt igen och att jag ska få vara ute i en solig, hög och blå himmel med mysiga höstgarderoben på mig, varje dag. Jag vill fortsätta se resultat på mitt mera balanserade matintag och min utökade motion. Heja mig.


 4. Stine skriver: 16 augusti 2020 kl 11:51

  1. Teltet på en bitteliten øde øy, teltet med hele familien, teltet langt langt til skogs, teltet høyt til fjells.
  2. Høstet mengder av mat i foreldres hage hver dag. Fått triste nyheter fra venner.
  3. Lest 3 romaner, sett 3 avsluttende TV-serier. (Normal People, I might destroy you og A plot against America)
  4. Hm, nei den var verre å svare på. Vaske hus, finne arbeid, stå tidlig opp?
  Takk for inspirasjon til å nyte sommeren, tross alt!


 5. Karro skriver: 16 augusti 2020 kl 12:08

  1. Varit på en camping i Vännäs i tre nätter med barnen (5 st). Promenerat lite i fjällen hemma och målat staket.
  2. Bäst var nog promenaden till Laddojaure från Nikkaluokta. Barnen var så duktiga! Sämst var att jag inte fick åka till Gotland som jag gjort varje sommar i hela mitt liv, samt att vädret varit typ sämst med 10 grader och regn hela juli.
  3. Barnmorskorna i East End. Sträckkollat! Samt Sommar i P1.
  4. Jag längtar inte till något, utan längtar redan till nästa sommar! Hösten är redan här hos oss och träden har börjat gulna… blä!


 6. Karin skriver: 16 augusti 2020 kl 12:15

  1. Jag har läst två sommarkurser och isolerat mig, knappt varit utanför dörren.
  2.Bäst har varit att jag och sambon. som jobbat hemifrån sedan mars har umgåtts mycket, vi har spelat spel och tittat på
  serier tillsammans, vissa dagar har vi spelat chicago och ticket to ride i timmar i sträck! Sämst har varit oron över Covid
  och att mamma som egentligen skulle hälsat på (vi bor 100 mil ifrån varandra) fick skjuta på sitt besök. Vi har inte setts
  sedan november förra året.
  3. Efter att ha haft en paus från Grey’s anatomy i något år har jag nu avverkat hela säsong 15 på en knapp vecka och
  känner att jag är ”hemma” igen. Bästa boken jag läst i sommar är My dark Vanessa.
  4. Hösten är min bästa årstid, längtar efter hög luft och krispiga daggvåta mornar när man inte behöver jacka utan det
  räcker med en stickad kofta. Träd som ändrar färg, hembakad äpplekaka med te, tända ljus. Alla nya serier som drar
  igång.


 7. Nikki skriver: 16 augusti 2020 kl 12:59

  1. Väntat och väntar på mitt första barn. BF+12 idag och börjar ge upp hoppet om att det nånsin ska komma ut ett barn.
  2. Bästa: rökta räkor och aioli. Sämsta: att vänta och vänta.
  3. Bästa jag lyssnat på är ljudbok inläst av Lo Kauppi, Jag for upp till mor. Bästa jag sett The Crown säsong 3.
  4. Längtar efter att få träffa mitt barn.


 8. Amanda skriver: 16 augusti 2020 kl 13:21

  1. Jag har sommarjobbat på hospice, läst massa böcker, badat, grillat och umgåtts med min kille, min hund och mina vänner.
  2. Bäst har varit baden. Och vinkvällar med mina vänner. Sämst har varit min ångest som kommit med storm här i mitten av augusti. Tappar nästan andan av den ibland. Och att en av mina närmsta vänner fick missfall. Då gick hjärtat itu.
  3. Älskade samlade verk av lydia sandgren, gud vilken bok! Älskade också den högsta kasten av carina rydberg. Jag tyckte mycket om Hedda Stiernstedts sommarprat, Hanna Perssons öppenhet om sin graviditet i HanaPees otroliga podcast och jag har börjat lyssna på joy division igen. Jag och min kille har haft massa filmkvällar och jag älskade moonlight och parasite, och jag tittade nyligen om gamla favoriter som små vita lögner och almost famous.
  4. Förlåt man får inte säga det när det är högsommarvärme men jag saknar en krispighet i luften!! Längtar efter att kraven på att ta vara på dagen ska lätta lite. Ser fram emot att börja skolan igen, gå på aw:s med mina vänner, laga middagar, dricka rödvin, ha bokklubb, gå skogspromenader med hunden och gå på museum på helgerna.


 9. Laura skriver: 16 augusti 2020 kl 14:32

  1. What have you done this summer? Hike, hike, hike. Swim. Bake and grill. Become much closer with the man I date.
  2. What was best / worst? Best has been slowing down, being forced to realize my busy lifestyle was too much to sustain. Also, really cultivating those relationships that are most important. I live in New York, so the worst has definitely been covid – the death, the changes to daily life. And my dad has been on/off sick (not covid, thank god).
  3. What is the best thing you have read / listened to / watched? I’ll Be Gone in the Dark and Love Life on HBO max. Read the ethical slut!
  4. What do you long for this autumn? Biden/Harris to win! And a cancelled trip with my friends to Colorado has been switched to a cozy weekend on Cape Cod with my man which cannot come soon enough. Fall hiking!


 10. Marianne skriver: 16 augusti 2020 kl 15:44

  Tyckte det var spännande, blev impad , att ni skulle låta någon som slitit i vården nu under coronan under våren skulle få låna ert hus nån vecka i sommar – hur gick det med det projektet?


  1. elsa billgren skriver: 16 augusti 2020 kl 16:01

   Hej! Det kommer ske nästa vår! Lovar att berätta när jag har nyheter om det, jag får frågor om detta ofta. Kram! 🤗


 11. A skriver: 16 augusti 2020 kl 17:12

  Bra saker :
  Hyrde hus en vecka på Gotland.
  Tältade i skärgården på Ålö
  Vandrade i Orsa Finnmark och plockade hjortron och blåbär.
  Självplock i på hallon och saftade och syltade och känner mig rik av allt gott i kyl och frys.

  Kämpiga saker:
  Arbetssökande efter ett år av utmattning och sjukskrivning samt noll kronor i inkomst pga A-kassan har havererat.
  Vill flytta men kan inte just nu pga ovan.

  Ser fram emot en nystart i höst och att ta hand om min hälsa som det vore en nyfödd bebis då det är grunden till allt annat.

  Älskar din blogg!


 12. Lola skriver: 16 augusti 2020 kl 17:22

  1. Jag har inte gjort så jättemycket men det gör inte mig nåt. Jag reser aldrig utan tycker om att vara hemma. Vattna blommorna på balkongen, lyssna på radion, ta en promenad, gå på second hand. 2. Bäst, alla secondhand-fynd. Sämst, att bli dumpad efter 3,5 år. Plötsligt var det som om min personlighet inte dög. Stor sorg i mitt hjärta men livet går vidare. 3. Jag kan nog inte komma på något på den här frågan… 4. Längtar efter ett jobb i första hand. Vänner och en ny kärlek vore trevligt också.


 13. Hanna skriver: 16 augusti 2020 kl 18:41

  1. Jag har jobbat hela sommaren på en arbetsplats jag inte trodde jag skulle trivas på pga fördomar. Men jag trivdes hur bra som helst och hade världens roligaste kollegor.
  2. Bästa har varit att min enda semestervecka på Gotland är här och jag sitter nu i solnedgången och tittar ut över havet. Sämsta har varit att jag inte har varit ledig så mycket.
  3. Real Housewives of Beverly hills. Fan vad glad jag är att jag inte bor i USA.
  4. Jag ska flytta till min drömstad och börja livet på riktigt.


 14. Linda skriver: 16 augusti 2020 kl 18:57

  1. Vad har ni gjort i sommar?
  Jag har varit mammaledig med mitt första barn. Lärt känna honom, ammat mycket, gråtit mycket, gått barnvagnspromenader och ätit mycket kakor!

  2. Vad var bäst/sämst?
  Det bästa är såklart min son. Han är glädjen och ljuset mitt i en storm. Att min man är permitterad och därmed jobbar halvtid så han kan vara hemma mycket med oss.
  Det sämsta är att alla förväntningar jag hade på mina första månader som mammaledig gick åt skogen, pga corona.
  Och att inte kunna umgås med de äldre släktingarna. De har bara sett vår son på avstånd och det gör så ont i mig.

  3. Vad är det bästa ni läst/lyssnat på/tittat på?
  Har inte hunnit så mycket sånt pga bebis. Men min man och jag har upptäckt Bäst i test på SVT play! Alltså hur roligt! Vi får hålla oss från att skratta högt för att inte väcka sonen.

  4. Vad längtar ni efter i höst?
  Jag längtar efter promenader i parkerna och skogen med alla löv som skiftar färg. Att förhoppningsvis få träffa min morfar och han får krama min son. Att laga soppa.


 15. Moa skriver: 16 augusti 2020 kl 19:14

  1. Vad har ni gjort i sommar?
  Haft tre veckor semester, som mestadels har spenderats i familjens stuga på norra Öland. Många varma soliga dagar, men temamiddagar på kvällar, och små dagsutflykter <3. Och börjat komma in i det här med att läsa!
  2. Vad var bäst/sämst?
  Bäst: Att jag fick vara med många olika familjemedlemmar på Öland. Sämst: Att jag kände vemod och stress över att sommaren tar slut någon gång.
  3. Vad är det bästa ni läst/lyssnat på/tittat på?
  Lars Keplers ''Hypnitisören'' / Miss Li och många andras sommarprat / Gåsmamman
  4. Vad längtar ni efter i höst?
  Äta en massa äpplen, Jobba, använda fina stickade tröjor.


 16. Rebecka skriver: 16 augusti 2020 kl 19:17

  Kul att få tänka igenom frågorna!

  1. Vad har ni gjort i sommar?
  Jag har känt det som att semesterveckorna bara flög förbi. Fyra st räcker inte! Men jag har bott mycket hos min sambos föräldrar och umgåtts med hans familj. Det är mysigt – de gillar att dricka vin och kolla på film, laga god mat och ta sovmorgon. Jag tog några dagar och bodde på hotell i Malmö och umgicks med mig själv varje förmiddag med yoga och badkar, sedan mös jag med min bästis där. Det var rogivande! Jag har skaffat en jobb-etta på orten där jag jobbar också så nu är det slut på mina många timmar dagliga pendling.
  2. Vad var bäst/sämst?
  Bäst – att vi bestämt oss att flytta till Göteborg. Till hans familj. Ge upp Stockholm där vi ändå inte kommer få tag i någon större lägenhet än den vi har nu (som är 25 kvadrat). Och att ens få vara ledig är ju en lyx – förr har jag pluggat på sommaren. Sämst är väpnat vi har jobbat otroligt mycket båda två. Det har inte funnits så mycket energi kvar när vi jobbar 5-7 dagar i veckan och kommer hem 21 på kvällarna.
  3. Vad är det bästa ni läst/lyssnat på/tittat på?
  Better call Saul!
  4. Vad längtar ni efter i höst?
  Att få flytta till något större. Att visserligen ha en diatansrelation men ändå njuta av att få gå hem till min jobb-etta om kvällarna och ha energi och tid över.


 17. Mira skriver: 16 augusti 2020 kl 20:51

  1. Vad har ni gjort i sommar?
  Mest jobbat men varit en liten sväng norrut och hyrt stuga vid havet.
  2. Vad var bäst/sämst?
  Första sommaren med nya killen, men det brast och vi gjorde slut och allt med sommaren har därför bara känts jobbigt.
  3. Vad är det bästa ni läst/lyssnat på/tittat på?
  Jag har behövt lyssna på poddar som pratar om uppbrott och brustna hjärtan. Sveriges radio ”Kropp och själ” har ett bra avsnitt om kärlek.
  4. Vad längtar ni efter i höst?
  Att kommer igång med träning för det är det enda som funkar för att få upp mig från deppet. Längtar efter att alla är tillbaka på jobb och det finns en lunk igen, alla gör någonting. Jag blir så obekväm då allt står still under juli och augusti och ingen är där dom brukar vara.
  (Jag är så dålig på sommar.)


 18. 💃🏼 skriver: 16 augusti 2020 kl 21:08

  Lite off topic men det hör väl till kategori mående – jag undrar om du rensat mycket bland kommentarerna under sommaren eller haft någon som sållat?


  1. elsa billgren skriver: 17 augusti 2020 kl 06:45

   Hej! Varför undrar du det? Nyfiken. 🤗 kram


 19. Elin skriver: 16 augusti 2020 kl 22:08

  1. Varit hemma, odlat, cyklat till sjön, bakat. Såna saker.
  2. Bäst att vi trotsade corona och tog tåget till västkusten och träffade pappa (utomhus) och badade i riktiga salta underbara havet. Sämst att jag känt mig ensam och isolerad hemma eftersom jag saknar nära vänner där vi bor.
  3. Samlade verk av Lydia Sandgren, Joan Baez, Macken och Ghibli-filmer med barnen 🙂
  4. Rutiner och äppelpaj.
  🌞


 20. R skriver: 17 augusti 2020 kl 00:41

  1. Vad har ni gjort i sommar?
  Jag har fått mitt liv första heltidsjobb så jag har jobbat för första gången hela sommaren. Jag och min kille flyttade till egen lägenhet i mitten på juli, vi har varit mycket vid stranden, träffat vänner, haft hemmafest och gjort vad vi velat.
  2. Vad var bäst/sämst?
  Bäst: flytta till egen lägenhet, köpa grejer till den, bjuda över kompisar och familj. Solnedgångar vid havet. Nya vänner och bekantskaper, efter snart ett år i ett annat land så börjar jag känna mig rotad.
  Sämst: stress från jobb.

  3. Vad är det bästa ni läst/lyssnat på/tittat på?
  Läst: tyvärr inte läst något speciellt
  Lyssnat: P3 podcasts
  Tittat: Killing Eve, Friends på lata söndagar och Brooklyn 99 för något enkelt att kolla på.

  4. Vad längtar ni efter i höst?
  Jag längtar efter att komma in i min egen rutin, hitta en fritidsaktivitet jag gillar, kompis träffar med andra svenskar i England, krispig luft. Fira ett år sedan jag flyttade i september och min killes födelsedag och fira två år ihop med honom i oktober. <3

  🌞


 21. 💕 skriver: 17 augusti 2020 kl 05:39

  1. Vad har ni gjort i sommar?
  2. Vad var bäst/sämst?
  3. Vad är det bästa ni läst/lyssnat på/tittat på?
  4. Vad längtar ni efter i höst?

  1. Gjort ca 2 % av allt jag velat göra. Men de bästa var två små korta resor bodde i ett gästhus & hyrde en liten stuga & badade för första gången i år för ca 1 vecka sen.

  2. Bästa: Rensat jätte mycket hemma åkt till återvinningen & skänkt kläder & grejer. Organiserat källaren så det är ett ställe där en kan faktiskt kan gå in nu & hämta saker. Att jag har vilat mycket.

  Sämsta: träffade bara min bästis en ända gång under hela sommarlovet. Min andra vännina har jah inte träffat än & då snackar vi att ingen av oss har sött sen november pga mycket jobb & sen Corona.

  3.

  Bloggar om vardag, love on the spectrum, hanapee om henne graviditet i podden, insta & bloggen.

  4. Att ta tag i träningen att bli stark, kanske börja i terapi, mindre surf tid, mer jag tid.


 22. R skriver: 17 augusti 2020 kl 08:03

  1. Vad har ni gjort i sommar?
  Jag har fått mitt liv första heltidsjobb så jag har jobbat för första gången hela sommaren. Jag och min kille flyttade till egen lägenhet i mitten på juli, vi har varit mycket vid stranden, träffat vänner, haft hemmafest och gjort vad vi velat.
  2. Vad var bäst/sämst?
  Bäst: flytta till egen lägenhet, köpa grejer till den, bjuda över kompisar och familj. Solnedgångar vid havet. Nya vänner och bekantskaper, efter snart ett år i ett annat land så börjar jag känna mig rotad.
  Sämst: stress från jobb.

  3. Vad är det bästa ni läst/lyssnat på/tittat på?
  Läst: tyvärr inte läst något speciellt
  Lyssnat: P3 podcasts
  Tittat: Killing Eve, Friends på lata söndagar och Brooklyn 99 för något enkelt att kolla på.

  4. Vad längtar ni efter i höst?
  Jag längtar efter att komma in i min egen rutin, hitta en fritidsaktivitet jag gillar, kompis träffar med andra svenskar i England, krispig luft. Fira ett år sedan jag flyttade i september och min killes födelsedag och fira två år ihop med honom i oktober. <3

  🌞


 23. Jessica E skriver: 17 augusti 2020 kl 09:39

  1. Vad har ni gjort i sommar?
  Varit hemma i stan och på Gotland
  2. Vad var bäst/sämst?
  Bäst var att vi fick åka till Gotland som vi brukar. Sämst är Corona och att jag är orolig över att när denna pandemi är över så kommer den här paniska rädslan som vissa verkar ha att kvarstå vilket gör avståndet mellan oss människor större…
  3. Vad är det bästa ni läst/lyssnat på/tittat på?
  Bäst var böckerna 1793 och Ek (min kompis som skrivit Ek :-)), Allsång på Skansen (att den genomfördes trots allt) och Engelska Antikrundan samt Vera!!
  4. Vad längtar ni efter i höst?
  Att få börja använda mer ur min garderob, förhoppningsvis bli fast anställd, baka mer, gå på loppisar och att det tas fram ett vaccin mot Corona


 24. Ida skriver: 17 augusti 2020 kl 15:32

  1. Vad har ni gjort i sommar?
  2. Vad var bäst/sämst?
  3. Vad är det bästa ni läst/lyssnat på/tittat på?
  4. Vad längtar ni efter i höst?

  Jag har varit hemma i Stockholm, uppe hos mamma i Boden i två hela veckor samt tagit en tur i Roslagen med min kille.
  Det bästa har varit alla lediga dagar, all egentid, all tid spenderad med alla fina, all god mat och dryck och all vila! Sämst har väl varit att sommaren sprungit för snabbt och snart är förbi.
  Har börjat kolla på Baywatch, absolut inte bäst men inte heller sämst!
  Jag börjar plugga till förskollärare i slutet på augusti. Det ihop med härligt höstmode och svamppasta är det bästa!


Dela på:
Laddar