Annons
Annons

Jag vann!!


 

Yes! Idag är jag så himla glad och stolt och rörd, för igår vann jag pris på stora influencerpriset! Årets veteran kammade jag hem, ett pris som verkligen sitter fint efter många års bloggande.

Jag är så tacksam över att få ha det här jobbet, att varje dag bli bättre på att fota, skriva och rannsaka mig själv. Att jag har en plattform där jag kan sprida mina tankar om hållbarhet, personlig stil, loppisinredningar och allt annat min mamma lärt mig är viktigt här i världen. Vilken storlek man har i kläderna spelar mindre roll, även att det går en maska i strumpbyxan då och då och att tänderna har läppstift på sig. Det viktigaste är att man tar livet som en jäkla pangfestinbjudan och bara kör. Kämpar på, bjuder på sig själv och längtar framåt.

Annons

Jag har aldrig haft en tråkig dag här på ELLE, är så lycklig över att få blogga på den finaste plattformen med de bästa kollegorna. Och även om jag kallas veteran här kommer jag inte sluta den närmsta tiden. Bloggen är en resa som följer en genom livet. Det finns så mycket som jag kommer få känna och uppleva, vackra saker som kommer ske och kämpiga perioder att ta sig igenom. Att få dela det med er, gör det både så mycket roligare och enklare.

Hoppas ni får en ljuvlig lördag. Själv ska jag tillbringa den med min familj och mina vänner. Nu är ju hösten här. Det känns in i märgen. Lovar att göra detta till en varm och mysig plats där vi kan ses och kura tillsammans. Puss!

Fotografier av bästa Emily Dahl. Som ni ser valde jag att vara isprinsessa, det är ju sällan man får glittra! Fler bilder på outfiten kommer, och från själva galakvällen också såklart.

(0)
(0)
24 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar