Annons
Annons

jobbtorsdag med falskt brandlarm, festklänningar och post-it vernissage!


 

thursday work and play.
I torsdags började jag dagen med klänningsprovnig! Mimmi med hjärttatueringen hade tagit båten hela vägen från Visby!

thursday work and play.
Hon skulle hyra till studenten och balen.

thursday work and play.
thursday work and play.
hejhej!

thursday work and play.
Här var en favorit, i beige spets.

thursday work and play.
och en hellång blå.

Annons

thursday work and play.
thursday work and play.
thursday work and play.
Minen när jag tog fram min tokrosa bröllopsklänning, priceless.

thursday work and play.
Själv hade jag ljusblå vintageklänning, yllebarnkofta från 40-talet och mörkblå strumpbyxor.

thursday work and play.
Efter provningen hade jag lite vanlig lugn jobbtid.

thursday work and play.
Mitt skrivbord.

thursday work and play.
Det bronsiga nithårspännet låg i lådan full av accessoarer jag fick av min syster i födelsedagspresent.

thursday work and play.
Så var det lunchdags!

thursday work and play.
Jag beställde och satte mig vid favoritbordet med datorn.

thursday work and play.
och åt rotsaker i svampbuljong med fetaost och lök! Atelier Food är det bästa som hänt Konstakademin!! Önskar alla sån här jobbmat.

thursday work and play.
Helt plötsligt gick brandlarmet! Alla var tvungna att utrymma hela huset, så vi passade på att hänga lite på F12-trappan. Joanna jobbar med Market som är en konstmässa som man kan gå på här i helgen! Gör det!

thursday work and play.
Men det var iallafall ingen fara, bara damm pga ombyggnationerna, så jag gick upp till ateljén igen och hade möte med Helena på ELLE! Hon intervjuade mig för tidningen om min bok! Detta är hennes snygga halsband, från Zanslösa Zmycken.

thursday work and play.
thursday work and play.
Efter mötet hade jag en brudprovning.

thursday work and play.
och så vips var arbetsdagen slut! Vid sex gick jag till Nordic light Hotel där Michelle (och Morris) hade vernissage för 25000 reklamidéer! Alla färgglada arrangerade post-its ni ser i bakgrunden är det alltså bra idéer på.

thursday work and play.
Sen åkte Sandra och jag till Folkbaren för att möta upp Louise och dricka bubbel. Det kostar liksom 69 kr glaset där plus är trevligt.

thursday work and play.
Så åt vi middag också, och efter det hittade vi Kris kramandes på gatan utanför så honom och massa andra tog vi in och satte på barstolar runt vårt bord!


A thursday with work and play! First a party dress fitting with a girl who took the boat from Gotland to visit me, then a wedding dress fitting, a fire alarm chock and lunch. Also an interview with ELLE and som eordinary computer time. After work, an exhibithin with 25000 posters filled with advertising ideas, some bubbels and more cheese!

(20)
(0)
4 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar