Annons
Annons

Julveckan


 

God morgon! Julaftonsvecka och årets näst sista vecka! Tänk att det är julafton på söndag. Så mysigt, men jag har lite saker kvar att fixa. Några julklappar, det ska städas hemma och granen som vi tog in igår ska kläs. Den är enorm!
På lördag har Pontus och jag uppesittarkväll där vi slår in paketen och rimmar, men innan det blir lördag är det iallafall lite vanlig vecka! Det ska bli så skönt att varva ner tempot lite framöver. De senaste veckorna har varit galet fullspäckade. Jag jobbar mer än någonsin, samtidigt som jag har en 1,5-åring som jag hämtar redan vid 14. Det är trolleri att få ihop allting, men värt det ändå tycker jag. För det är ännu värre att ha för lite att göra och vakna mer oro i magen. Har man haft det någon gång som frilans vet man hur det känns. Men mitt ansvar att ta ledigt och varva ner också! Så efter en långhelg i Paris är jag redo att klara av årets sista två månader. Som ju mest innehåller mys, men också lite annat:

Annons

– Idag ska jag ha möte om mitt designuppdrag som börjar närma sig slutskedet snart! Det är så häftigt att se idé till färdig produkt.

– Imorgon kommer nästa avsnitt av Sofias och min podcast Billgren Wood. På vårt instagramkonto @billgrenwood hintar vi lite om veckans ämne. Kan ni gissa?

– Sen ska vi på 1,5-årskontroll på Bvc och på kvällen ska jag på rolig fest!

– På onsdag ska jag jobba järnet och tidsinställa blogginlägg, svara på mail och köpa sista julklapparna.

– På torsdag ska jag äntligen till min frisör Camilla och fixa håret inför jul och nyår, sen åker jag till ateljén med Sofie som hjälper mig där och vi ska göra klart det sista så det ser toppen ut inför nästa års provningar.

– På fredag ska jag göra det sista som behövs innan julledigheten och på kvällen ska vi äta middag med kompisar.

– På lördag fixar vi i lägenheten, köper allt gott på hallen till julbordet, bakar och fejar, rimmar och myser och på söndag är det julafton, woho!

Hur tillbringar ni julveckan? Hörs i eftermiddag med de sista bilderna från Paris! Puss.

(0)
(0)
(1)
2 kommentarer | Translate
 

Annons


 
 


Annons

Laddar