Annons
Annons

Krabba, fransk cider och babyshower för Amina


 

I söndags klädde vi på oss varmt och gick ner på Götgatan. Första stoppet var Fabrique som har de godaste lussekatterna.

Sen gick vi runt och försökte få Lynn att somna. Att detta skulle vara en så himla stor del av föräldraskapets jobbiga bitar fattade jag inte innan jag fick barn. Då tänkte jag, barnen sover väl när de vill och somnar väl när de är trötta? Mja. När det gäller dagssömnen så är det iallafall så för Lynn att om något spännande händer, någon kommer fram och vill prata tex, precis när han ska somna i vagnen kommer han igång igen med en andra andning energi och sömntåget har gått. Då blir han ledsen och känslig och galen och springer runt ömsom vill vara i famnen och då kan det ta ett par timmar innan han vill vara i vagnen eller göra någonting alls egentligen. Så vi gick till parken, gosade.

Annons

Och rumlade runt om vartannat.

Vår vagn, som den brukar se ut, med kassar och filtar och bös.

Haha, fångad i en spegelmin.

Dålig hårdag (fett hår) betyder tajt hög tofs.

Klockan ett hade vi bord på Urban deli, jag tog en halv krabba.

Pontus syster och mamma var också med.

Och när klockan var två och jag satt på en buss fick jag detta mess från Pontus. En sekund efter att jag gått hade Lynn somnat. <3

Jag tog mina 12 lussekatter och åkte till Kungsholmen.

Norra Mälarstrand närmare bestämt. Har ni sett den här porten där någon gång? Helt i silver, som något taget ur Terminator!

Solnedgången tjugo i tre.

Mina favorithus, mörka tegelhus byggda på 20-talet.

Klockan tre var jag hemma hos Linnea och där var det julpyntat.

Vi hällde upp fransk äppelcider i väldigt lågt kupade glas.

Och sen kom Amina! Som var eftermiddagens högtidsgäst. Hon och Alek ska nämligen bli föräldrar om en månad! <3

Vi hade Aminaquiz, åt lussebullar och drack bubbel, pratade om alla olika typer av förlossningar och jag berättade om min hinnsvepning och vändning som ju kan vara lite spännande om man är nära. Jag har ju väldigt positiva minnen av dem. Men mest pratade vi med Amina och myste och längtade efter bebisen, och gav mjuka ekologiska pyjamasar i ull. Sånt man kanske vill stoppa ner sin nyfödda januaribebis i.

(2)
(3)
(0)
6 kommentarer | Translate
 

Annons


 
 


Annons

Laddar