SENASTE NYTT FRÅN ELLE.SE

Annons
Annons

Länkfria veckan


 

elsa
Vet ni vad det är dags för nu? Det är dags för en länkfri vecka. Se det som en vit månad från alkohol, fast för bloggen, och allt som inte hör hemma här. Ingen PR för andra saker jag gör, inga länkar på grejer ni måste läsa, köpa, buda på, komma till, se etc. Bara helt vanligt bloggande, som det var när jag började 2008.
Det är ju sjukt att det behöver bli så här, men ibland måste man bara ta sig i kragen och inse att ni sitter där på andra sidan skärmen och läser.
Därför ber jag också om lite extra pepp från er. Kommentera gärna om ni har något att säga, tycker eller undrar något. Det blir så mycket enklare att skriva tunga texter, klura ut guider och redigera tusentals bilder från mitt liv då. I utbyte lovar jag er en bättre och mer personlig blogg, iallafall den här veckan, och ni får gärna komma med tips och idéer på inlägg ni vill ha med! Sa bli intressant att se hur det blir! <3

Annons

Iallafall.
I helgen firar vargen och jag vår 5-årsdag (4 år som gifta yay) med en hel helg av njut. Hotellfest, spa och dubbelövernattning både i stan och på landet. Är så överpepp på detta att jag liksom känner på mig att något kommer gå fel. Ni vet när man går igenom dagarna timma för timma för att man peppar så mycket och sen blir det inte alls som man tänkt sig. Eller är det bara jag?

Untitled-22125131843
It’s time for some old fashioned blogging. A week free from links, things for you to do, read and follow. Just me, and my pictures, stories and feelings. Like it use to be before blogs became PR portals.

(1)
(0)
(0)
27 kommentarer | Translate
 

Annons


 
 


Annons

Laddar