SENASTE NYTT FRÅN ELLE.SE

Annons
Annons

Les Bains och Olivedalsgatan 17


 

Vad är väl härligare än lite inredningsinspiration så här på lördagsmorgonen? Börja helgen med att fylla ögonen med vackra miljöer, drömmiga planer och ögongodis.

Det är livsfarligt att börja leta efter hotell i Paris och hamna på helt underbara 5-stjärniga godbitar. Jag kan ju inte inte bo så här fint nu när jag sett det när vi åker dit i december. Kolla in Les Bains som är total inredningsperfektion. Instagramvänligt redan i receptionen.

Annons

Gråmelerad matta och beigea gardiner. Fint.

Soffan!

Mmm, badkar och 70-talslyx.

Nu klarar jag inte mer.

Åh, detaljerna!

Toppen att jag hittat ett superbra erbjudande på rum här genom hotels.com, måste bara övertyga mamma att det jag tycker är en bra deal faktiskt är det.

Känner ni igen den här vackra lägenheten?

Nu säljer nämligen min kompis Lisa sin underbara tvåa i Linné i Göteborg, och det kan vara den finaste, lugnaste och mest finstämda lägenhet man kan bo i tror jag.

Det här köket, det märkt att Lisa är inredare med fingertoppskänsla.

Allt från de stora valen som färg och material till detaljerna är rätt. Tex att det är gamla handtag som fönstervred, måste efterapa det i en inredning någon gång, så bra idé!

Så om du är ute efter en drömmig lägenhet på 4:e våningen med stor balkong i söderläge är det bara att kika in fler bilder hos Alvhem! Bra även som inredningsispiration.

Chevrongolv, marmor, ljus och Göteborg. Nästan så jag vill flytta tillbaka. ♡

Spara

(0)
(0)
(40)
3 kommentarer | Translate
 

Annons


 
 


Annons

Laddar