ELSA BILLGREN
Välkommen till min blogg om inredning, vintage, brudklänningar, Gotland, Mosebacke, loppis och allt som inspirerar. Läs om upp och nedgångar, känslostormar, renovering och tv-programmet Äkta Billgrens.
Annons

Ljusklappar och julstjärnor

Här kommer ett fång härliga julklappar i form av tips till er så här på tisdagseftermiddagen!

elsa_billgren-2

Den stora inredningssajten Houzz har varit hemma hos Pontus och mig och intervjuat, fotat och dokumenterat. Mitt hem är ju ett virrvarr av vintage, färg, växter och favoritsaker och allt det berättar jag om i artikeln. Här kan ni läsa och kika på bilderna som Nadja Endler har tagit!

Annons

mdiynnwwmdawmda1ndc3nxw5ng..

Annons

Min fina kompis Gustav har inrett ett vackert och värdigt dockhus till förmån för Barncancerfonden och jag tycker att ni ska kika in här, lägga ett bud och kanske få med er en viktig julklapp hem samtidigt som ni stödjer kampen mot barncancer.

Inbjudan PopUp Blomsterfrämjandet

På fredag har jag en alldeles egen pop up-blomsterbutik på St:Paulsgatan i Stockholm och Blomsterfrämjandet som anordnar allt sammans har varit så snälla och låter mig bjuda in de som vill att komma! Hela idén är att sprida kunskap och inspiration med svenskodlade julstjärnor och det finns massor med fint som man kan göra med dem. Kom förbi och inspireras och säg hej! Jag tänkte visa hur man kan använda sig av julstjärnor på en mängd olika sätt, i kransar, som snittblommor, i julgranen och som krukväxt också såklart. Hoppas ni vill komma, det är drop in så det är bara att kliva på när det passar mellan 10 och 18!

ECPATs-andra-advent

Annons

Varje vinter får jag frågor från olika välgörenhetsorganisationer om jag vill hjälpa till på något sätt. Det vill jag ju såklart och i år är det Ecpat som jobbar för att inga barn ska behöva utnyttjas sexuellt eller hamna i sexhandel som jag hjälpt på ett hörn. De har nämligen en kampanj i december som heter årets ljusklapp och varje advent tänds ett ljus för att sedan släckas för en sorglig historia och sen tändas igen. Vi har nämligen möjligheten att hjälpa att tända ljuset för många barn och iom det hoppet om ett liv fritt från sexövergrepp och sexhandel. Ecpat vill sprida ljus över mörkret som är barnsexhandel och säljer därför produkter som stöd i kampen. Jag har stylat de olika adventsfilmerna som visas varje söndag i december och är ni sugna på att köpa en produkt kan ni hitta de vackra och välgörande tändsticksaskarna här. En julklapp som gör skillnad helt enkelt.

Translation: Four links on a tuesday. A home visit from Houzz, a doll house for charity, an invite to my Stockholm based readers and Expat’s work for children.

Dela på:
Laddar