Annonssamarbete med Reshopper

Lynns höst och vintagegarderob


 

Hej! Nu tänkte jag tipsa om min nya besatthet. En app som går varmare än någon annan på min mobil om jag ska vara ärlig. Att leta fina second handkläder till Lynn är nämligen ett av mina härligaste strönöjen! På bussen, när jag vaknar, ja nästan var som helst fyndar jag billiga, snygga barnkläder till honom och nu ska jag visa vad och hur!

Appen heter Reshopper och är Sveriges nya köp och säljplats för barnfamiljer! Den är gratis att ladda ner och funkar helt enkelt så att man registrerar sig och börjar handla, antingen i sitt närområde eller där man vill!

Att köpa barnkläder och prylar second hand är smart av många anledningar. Det är plånboks och miljövänligt, snyggt och vettigt. Att sälja är ju också en bra grej, så ligger inte kläder i fel storlek och skräpar i påsar på vinden utan blir till pengar direkt i handen och kommer till användning någon annanstans!

Reshopper är säkert, lätt att använda och mycket beroendeframkallande kan jag lova, hehe. Att sätta små hjärtan på plagg man gillar och bygga viruella garderober blir nästan som ett spel. Jag har ägnat ett par dagar åt att bygga Lynns stil och höstgarderob. Mönstrat, lekvänligt, vintageaktigt och tidlöst är min grundtanke. Gärna bra material också. Jag provade också att sätta min knappnål i Köpenhamn och hittade mängder av danska säljare som hade massa fina designerplagg som jag aldrig ens sett i Sverige förut.

 

Och hittar man en säljare man gillar extra mycket kan man följa profilen och se när nytt kommer in! De flesta skickar också gärna, så då kan godbitarna dimpa ner i brevlådan inom kort. I Sverige växer appen snabbt och här i Stockholm tex, finns mängder av säljare att köpa från och hämta direkt.

Nu ska jag visa vad jag handlat till Lynns höst och vintergarderob. Allt second hand, även om mycket faktiskt var helt oanvänt! Bara bra material, snygga tidlösa plagg och så himla mycket julklappskänsla att öppna paketen som kommer på posten! Perfekt för mig som aldrig går på stan längre, tiden med sovande barn i vagn på promenad är ju lite över. Men desto roligare är det ju med kläder! Låt oss kika.

Dunjacka från Mini Rodini.

På Reshopper kan man hitta godbitar ur gamla kollektioner vilket jag gillar.

Jag blev störtkär i denna hemstickade kofta.

Vinterns overall är kirrad!

Helt oanvänd och från danska kvalitetsmärket MarMar.

En ny djävulshätta från HutteLihut. Den roströda som Lynn hade hela sitt första halvår är för liten nu, men denna lila sitter prefekt!

Jag la vantarna på världens sötaste kavaj.

Från ett märke jag aldrig tidigare hade hört om, men som nu är favorit.

En t-shirt kan kosta hundratals kronor. Men många, mjukt tvättade och redan köpta av någon annan behöver inte bli så dyrt. När man köper återanvänt kan man unna sig mycket att välja mellan.

Och sen är det bara att sälja vidare igen om man håller dem i okej skick! Älskar det.

Nio små skjortor, t-shirts och långärmat. Från Mini Rodini, MarMar, Cos, Mango, Pomp de lux, Emile et Ida, Serendipity och Pierrot la luna. Många spännande märken jag annars aldrig skulle stöta på.

Älskar små rompers med strumpbyxor under! Dessa två fyndade jag på Reshopper.

Den här är från Zara baby.

En mjuk mössa till ljumma höstdagar och ullstrumpor med halkskydd för kalla dagar på förskolan.

Regnlek i gummistövlar från Ilse Jacobsen, regnjacka från Mini Rodini och fodrade regnvantar från Racoon. Både oanvända grejer och sånt som slitits med hälsan. Men ett par kvalitativa gummistövlar klarar mycket pölhoppande så många barn kan dela!

Här kommer fyra små outfits jag knåpade ihop av plaggen.

Så fina färger och material! Nu är Lynn riktigt redo för hösten i sin nya garderob! Lovar att ni kan skymta kläderna på i framtida blogginlägg.

Ladda ner Reshopper här, börja köp och sälj barnkläder second hand, det är så bra! ☆

(42)
(2)
(2)
3 kommentarer | Translate
 



 
 



Laddar