Annons
Annons

Måndag


 

Så knäpp vecka nu. Jag skulle ha tre inspelningsdagar men nu verkar det som att jag har noll. Det behövs för att saker ska redas ut, jag förstår. Men jag tänker lite på 13-åringen som blivit lovad ett nytt rum. Hoppas verkligen vi kan göra något för honom ändå.

Annons

Annars består den här veckan mest av trevligheter. Middag på ett nytt Vietnamesiskt ställe, ett första möte med Ikea som jag har äran att jobba med den här hösten, maskerad på förskolan (ni ska få se Lynns outfit såklart) och en Operapremiär.

Men dagen börjar med att jag går och simmar. Så tänkte jag inleda varje vecka och måndag den här hösten och vintern. Det blir ju mörkare och mörkare på morgonen. Kallare och kallare i luften och känslan av att doppa tårna i bubbelpoolen efter en kilometers sim är ljuvlig. Jag är så stel i ryggen efter två år av tungt bärande och knäpp sömn. Simning känns som ett mjukt alternativ till träning. Ingenting i mig har lust att hetsa på ett löpband, men simma lugnt med Annaklara, avhandla helgen och sen skrämma kidsen med sheetsmasks i bastun är lagom. Hehe.

På tal om dålig nattsömn. TACK för alla era kommentarer om amning. Känns som att jag har amningshjälpen i mitt eget kommentarsfält. Jag känner mig mycket starkare efter era grymmare tips. Jag tror mycket handlar om att både dags och nattamningen legat precis under vad som är jobbigt för mig. Det har liksom inte varit tillräckligt jobbigt att han snuttar på natten för att jag ska orka göra en tredagarsgråtfestavvänjning. Varje gång jag har börjat så har det gått rätt fort för mig att ge upp och ge honom bröstet. Orkar liksom inte inte sova alls på en vecka. Jag får se vad två nätter i Paris gör med allt. Och på tal om Paris. Nu är jag såå sugen på att boka en minitrip till Köpenhamn i höst. Kanske med Pontus och Lynn? Hmm, tidig julklapp till oss?

Bilderna är från Hotel Sanders som jag så gärna vill bo på och från förra våren när vi var där, med Lynn i magen. Här kan du se hur det såg ut då om du också har Köpenhamnssug.

Solig måndag i Köpenhamn med eftermiddagsfrukost och vintagefynd

Regnig tisdag i Köpenhamn med världens största moules-tallrik och bebisshopping

Vesterbro-onsdag i Köpenhamn med trasig telefon och antipasti

(5)
(0)
(13)
9 kommentarer | Translate
 

Annons


 
 


Annons

Laddar