Annons
Annons

Måndag och veckan som kommer


 

God morgon och glad måndag! Idag fixas det en massa grejer här på sajten så jag får inte blogga förrän efter 12 egentligen, så detta är skrivet för ett par dagar sedan. Undrar hur det känns att vara tillbaka i stan igen? Nu har jag ju varit det sen fredags eftermiddag. Hoppas det är så pirrigt nystartsmysigt som jag föreställer mig.
Idag är det alltså måndag och den här dagen är planerad sen länge, därför kan jag blogga om den redan nu! Haha! Det är nämligen Pontus första jobbdag så han är borta och jag är ensam med Lynn hela dagen. Förskolan har inte börjat och jag tänker mig att det är okej väder och att vi ska göra allt det där som jag längtat efter sen sommaren börjat kännas över på ett okej sätt.

Annons

Idag ska alltså Lynn och jag promenera ner till Sofo efter frukost och gå lite trevliga ärenden. Vi ska pröva ut och köpa en höstjacka på Mini Rodini Nytorgsgatan, sen ska vi ta första efterlängtade rundan på Stadsmissionen Nytorget. Efter det kanske han somnar och då vill jag sitta i förmiddagssolen på Il caffés uteservering och dricka kaffe. Kanske kommer någon kompis förbi och vi babblar om sommaren och hösten? Sen kikar jag in på Christoffers blommor och köper dahlior och hortensior och solrosor. Efter det går vi till parken, äter medhavd lunch från delin på Nytorgsgatan och kikar in på Urban deli. Där handlar vi goda saker till kvällens middag och sen piper vi hem!

Jag längtar efter vår nystädade lägenhet, efter mina vänner och att köpa en ny och härlig höstgarderob.
Imorgon tisdag ska vi hälsa på hos förskolan för första gången och på torsdag ska jag rotfylla mina tänder. Det är väl veckan summerat. Det och massa Södermalmsnjut. Som jag längtat efter att se dig i augustiskrud!

Spara

(0)
(0)
1 kommentar | Translate
 

Annons
Annons


Laddar