Annons
Annons

Min jul 2017


 

Hej! Jag sitter i full gång och planerar julen 2017! Inte till oss då, men till Äntligen Hemma. Imorgon bitti ska jag till den lägenheten som jag ska julpynta, och jag är nästan pirrig inför detta mysiga! Får man lyssna på jullåtar snart?

Annons

Årets jul kommer vara så himla underbar har jag bestämt. För förra julen var hemsk. Jag hade ångest och var rädd. Att slippa vara rädd på julen är ändå det bästa. Att bara få njuta av familjen, alla tända ljus, god mat och klappar. Inte behöva oroa sig och bara brusa upp över ett svinsvårt pussel eller nåt.

Angående pynt så brukar jag ju inte pynta särskilt mycket hemma hos oss. Det finns ju så himla mycket grejer ändå! Men en julgran ska vi ha, men massa kulor. Undrar hur det går med vintagekulorna och Lynn i år? Förra året var ju vissa bloggläsare helt förundrade över hur vi kunde ha både bebis och katt med såna sköra dyrbarheter. Vi får se hur det går, berättar of course.

Lite julblommor tycker jag också om att ha. Hyacinter och amaryllis. Men det är ju ett bra tag kvar. Till inredningen i Äntligen Hemma funderar jag på en enkel men härlig skogsjul med rustika material, mörker och ljus. Jag tar inspiration från Artilleriet och sånt jag hittar på Pinterest. Bilderna nedan har ni i min Pinterestmapp Christmas. Det närmar sig hörrni! Om bara två och en halv månader är det jul! Haha, det är så lång tid. Ska lugna mig lite. Är bara så glad över att den kommer, vi mår bra och har varandra. Plus allt gott och vackert man får njuta av! Bombarderar bloggen med mer jul när det är rimligare tid (om två veckor typ, hehe). Önskelistor och tips. Inslagningar och musik. Men nu får ni njuta av mina inspirationsbilder inför morgondagens inredningsrek, det blir startskottet för min jul 2017.

(0)
(4)
6 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar