Annons
Annons

Mina 3 loppisledord


 

Jag lovade ju att jag skulle dela med mig av lite tips och råd inför loppisfyndandet i sommar. Jag kan ju verkligen inte allt om alla antikviteter, utan brukar tänka att ett fynd är något som man själv älskar, använder, njuter av och tycker är prisvärt. Dock är en tumregel alltid att köpa saker av god kvalitet! Oavsett om det är plast, porslin, glas eller metall. Det behöver inte alltid förväxlas med gott skick. Rostiga, spruckna eller naggade saker kan också vara vackra. Speciellt om de är av god kvalitet, hänger ni med?

Annons

Idag kommer jag berätta om 3-ordsprincipen. Den tycker jag hjälper mycket man man ska fynda. Det svåraste är ju förvirringen till vart man köper saker, vilken stil man har och vad man gillar egentligen. Och hur i hela friden det ska matcha med varandra?

Jag fyndar tex enbart till Gotlandshuset nu och inte till lägenheten i Stockholm. Där har vi en helt annan stil. Det förenklar. Dessutom har jag summerat min loppis-stil i 3 ord. De bär jag med mig när jag fyndar och följer med mig när jag inreder här.

Mina tre ledord är:

– Artilleriet
– Barna i Bullerbyn
– Svenskt porslin

Fånigt säkert, men bra för att det blir så tydligt i mitt huvud vad jag är ute efter!
Tänk på dessa orden när jag visar mina loppisfynd senare så kanske ni hänger med i vad jag menar.

Andrea är ju också en mästerfyndare, men har en lite annorlunda stil än jag. Det är ju tur!

Vi pratade om hennes ledord i bilen och kom fram till att de var:

– Arkeologiska fynd
– Italienskt
– Estrid Ericsson

Vad är era 3 ledord? Puss!

(4)
(1)
(0)
18 kommentarer | Translate
 

Annons


 
 


Annons

Laddar