Annons
Annons

När jag var 21 år och jobbade på ZTV


 

Inför jul så rotade mamma fram lite gamla filmer från när vi var små. När hon hittade dvd-skivorna fanns en udda med som det bara stod ”elsa” på. Vi kollade på den och det visade sig vara ett avsnitt av Tribut, ett av de första tv-programmen jag gjorde.
I detta avsnittet, där jag senare hänger med Snook en hel dag, börjar vi i min gamla lägenhet på Samaritgränd. Alltså den lilla på 24 kvm som jag flyttade in i på gymnasiet när jag gick i trean. Jag tänkte att det kanske kunde vara spännande att titta på! Eftersom detta är 2007, är det två år innan jag började blogga. David Kajser filmade allt och klippte ihop det, och avsnitten avslutades med Tributbandet som jag ju visat tidigare.
Hoppas ni tycker att det är spännande att se!

Annons

(om du inte ser filmen här ovanför kan du klicka här för att titta)

Translation: A quick hello from my first tv-show in my apartment 2007.

(25)
(0)
12 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar