✏ Jättespännande att höra hur det gått med amningen tycker jag! Och hur har det gått för Pontus och Lynn dessa nätter utan dig? Har det varit kämpigt och stökigt eller gått nästan obrytt och över förväntan? Känns som om man knappt kan förutspå hur de ska reagera, hur väl man än tror sig känna sitt barn.. :) Kul att det gått bra från ditt håll i alla fall, att du lyckats slappna av och njuta och inte sakna för mycket. Mysigt med kvalitetstid med sin mamma! Hej! Ja herregud jag tror jag ropade hej när jag sa att allt gått som smort sist. Jag kan berätta att vi nu är på natt sex utan amning iaf! Men resan dit har inte varit enkel. När jag var borta gick det bra, men de tre nätterna jag varit hemma har varit en himla pers. Det känns som att alla jag känner med barn slutar lätt och ledigt med några smågnälliga nätter, men i mitt fall verkar det vara en livsång kamp det här med att sluta nattamma. Jag har ju försökt i nästan ett halvår. Men enligt min bvc-sköterska är det först nu jag har tagit det till hjärtat och verkligen vill, och det är först då det går. Så nu har vi kånkat ner växasängen från vinden och tagit bort spjälsängen. Pontus får gör alla nattningar och mellan 20-05 är det noll tutte som gäller. Jag hoppas bara jag inte hinner dö av sömnbrist under processen, för Lynn verkar inte tröttna på att protestera. Idag vaknade han hes efter all gråt. Fruktansvärt känns det, som att jag tar ifrån honom det bästa han vet. Men å andra sidan kommer vi båda kunna sova bra nätter efter detta, och jag kan slippa ryggont och äntligen känna mig som en egen människa lite igen. Men det smärtar. Att han inte har napp eller något som han kan ha som substitut, och att det inte sker "naturligt" utan med knep. Jag hade väl en fin tanke om att amning var sånt som både blev till och avslutades av sig själv. Men tvärt om skulle jag säga. Kämp att få igång, och kämp att avsluta! Iallafall för mig. Men mysigt under tiden. Dagamma ska vi fortsätta med ett tag till, återkommer med status på hur allt går! ✏ Ser underbart ut, och ditt HÅR?! Alltså perfektion med bandet, kan inte du snälla visa frisyren lite närmare eller förklara hur du gjort? Jo visst! Här kommer bild och beskrivning: Det är himla enkelt. Jag tar bara en bit av luggen, från där vikarna är om ni förstår. och sen sätter jag upp det i en tofs. Jag tuperar tofsen och sen knyter jag en rosett. Supermegaenkelt! Håret i övrigt är locktångat och färgen är min egen. Puss! ✏ Blir så nyfiken på om ni hittade en julgransfot som uppfyllde era önskemål? Är själv på jakt efter en... Har inte hittat vad jag söker än, och blir därför utan gran i år. Men till nästa år, då ska det finnas gran coh en rejäl fot med plats för mycket vatten! Pontus köpte den här som heter Kungsgran från Smålandsgran. Den är klassisk och rymmer mycket vatten, plus att den klarar vår gran som är 3,5 meter hög! ✏ Hej. Jag har en fråga som kanske är lite självklar men jag är nyfiken. Du lägger ut väldigt mycket matbilder som alltid ser helt fantastiska ut. Hur många gånger är maten lika god som den ser ut på bilden? Hade gärna sett ett helt inlägg om bara din relation till mat, om vad din favoritmat är, ditt bästa recept, dina favoritprylar i köket, favoritporslin, vad du absolut inte äter, etc. Hej! Jag äter all möjlig mat, och oftast ser maten härlig ut, för det gör ju mat rätt ofta om man som jag äter mycket grönt. Jag älskar färgstark mat, smarriga frukostar och sånt som är visuellt aptitligt. Jag skulle säga att det alltid är så gott som det ser ut Äcklig mat ser ofta optitlig ut, och god mat ser god ut, eller? En snabblista på dina frågor! Min favoritmat är fisk och skaldjur, krispiga grejer, sallader, citrus, buffelmozzerella, pasta, puttriga grytor, dillstuvad potatis, västkustmat, säsongsenligt och enkelhet. Plus att jag älskar mackor, kantareller, kräftor och mycket som är rått. Rom, ostron och rawfood! Mina bästa recept hittar du här, favoritporslin är klumpiga vita loppisgrejer och allt i silver, favoritprylar i köket är klassiska grejer i rostfritt, typ pastaslev och min brödrost från Dualit och sånt jag absolut inte äter är ketchup, smör på mackan, grön och blåmögelost samt inälvor. ✏ Åh ert Gotlandskök! Jag tänker så ofta på det och undrar hur det blev efter "renoveringen". Får vi se det i bloggen snart? Vänliga hälsningar nyfiken i en strut. En liten producentfågel viskade i mitt öra att det kanske blir någonting av det materialet som jag spelat in men som inte sänts ändå. Mer vet jag inte just nu, men troligtvis kommer det gå att se ganska snart. Jag vill såklart visa, och inget material kommer slängas, så det kommer ni självklart få se!