SENASTE NYTT FRÅN ELLE.SE

Annons
Annons

Pojkvänslistan


 

Jag gör som Atilio-Sandra gjorde när hennes kille fyllde år och lånar Niotillfem-Sandras pojkvänslista för att fira Pontus som blir hela 35 jordsnurr idag! Pontus är ju min äkta man, men det gör ju detsamma.

Annons

18751033446_f220cd2147_k-2

Hur länge har ni varit ihop?

Vi har varit ihop i sex och ett halvt år och gifta i fem och ett halvt år. I maj nästa år blir det sju år ihop och är det inte då man brukar få kris? Hoppas inte.

Hur träffades ni?

Pontus och jag träffades av en slump på Spy bar en sen fredagsnatt i mars 2009. Det låter corny men jag blev på riktigt kär direkt. Jag har alltid vetat att jag vill vara med en kille som inte är som andra, och när jag såg honom där vid bardisken var det liksom något som sa till mig att det var han. Jag hade rätt för inte bara har det känts rätt sen dess utan dessutom är han den enda av sitt slag, såklart.

Vem var mest på?

Jag skulle nog definitivt säga att jag var mest på ehh. Jag frågade efter cirkus en halvtimme om han ville följa med mig hem. Hade aldrig hänt tidigare. Tror jag. Dessutom var han så himla casual i vårt smsande och jag kände mig hysterisk på mitt håll. Ville liksom höras jämt, bestämma allt, boka upp vårt liv etc. men Pontus är alltid lugn. Jag frågade honom nyss varför han var så cool och då sa han att han inte ville förstöra något genom att hetsa, men att han tyckte att jag var ett bombnedslag.  Jag har aldrig kunnat hålla tillbaka på sånt.

8383765170_23cf7e9794_k

Skedde några komplikationer?

Nja. Jag ville verkligen hänga med Pontus men var så rädd för att bli bortvald så jag åkte bort med en annan kille en helg. Det var bestämt sedan innan, men det kanske inte var så bra timeing. Eller så var det det. För när jag kom tillbaka visste vi liksom båda att det var vi två och att vi skulle börja träffas på riktigt, utan att träffa andra.

Hur skedde dejtandet?

Vi bjöd ut varandra varannan gång. Gick på restauranger, barer och promenader. Sen gick det rätt fort och vi började hänga hos varandra och bara vara hemma. Då blev det tryggt och dejtandet blev liksom vardagsliv.

Hur blev ni ihop?

Min lägenhet brann upp och jag flyttade in hos honom. Sen frågade jag om vi var ihop och han sa ja. Det var den 8 maj 2009. Jag minns inte om någonting blev annorlunda prick efter det, men det var så himla skönt att ha det sagt.

5789561029_d1d627833d_b

Vem sa jag älskar dig först och hur skedde det?

Jag minns inte vem som sa det först, men jag minns exakt var. Vi var på Aleks landställe och firade midsommar. Pontus och jag hade varit ihop i en och en halv månad och när vi var fulla och nykära så där till döds låste vi in oss i ett sovrum och bara stirrade i varandras ögon och sa det.

Bor ni ihop?

Japp. Det har vi gjort sen för evigt känns det som. Men sen lite mer än ett år tillbaka i vår egna lägenhet som är bådas.

Vad är hans bästa sidor?

Pontus är den varmaste personen jag träffat i mitt liv. Han är liksom oförstörd. Det är svårt att förklara men han är genomgod, snäll mot alla, tar sig alltid tid att hjälpa och blir liksom glad om han får göra något åt människor. Han är genomsnäll, men samtidigt busig, barnslig, rättvis och hård. Han är aldrig stressad över vad folk tycker om honom och vet exakt vad han gillar och inte. Pontus är dessutom extremt rolig och skrattar alltid högt åt sina egna skämt. Han är retsam och smart. Väldigt talangfull och feminist.

17298285765_6fb1c4fbbb_b

Och sämsta?

Han blir stressad när han inte förstår och då låser han sig. Ibland är det svårt att förstå vad han känner och alltid om man frågar säger han att det är bra fastän det kanske inte är det. Han tar på sig för mycket ibland och låter vissa kliva på honom.

Vad bråkar ni om?

Mest om att han är sur och tar ut det på mig och jag tycker det är taskigt eller att jag vill att han ska fota mig till bloggen och blir förkrossad om han visar minsta tecken på att han vill göra något annat hellre. Så barnsliga saker som mest handlar om kommunikation alltså. Jag är dålig på att säga att jag har fel och Pontus är dålig på att säga vad han känner. Mest det.

Vad gör ni när ingen annan ser?

Allt. Det är ju då man har själva relationen. När vi är med andra är vi nog ganska mycket som vänner eller vilka som helst i gänget. Men när vi är själva ligger vi i soffan och surfar på våra telefoner, skrattar åt grejer, ligger, pratar om våra vänner, familjer och oss själva, jobbar sida vid sida i tystnad, gullar med Mira, äter middagar, kollar på serier, planerar livet och pratar med magen.

17059093099_19bf950cbf_k-2

Vad ger ni för komplimanger?

Pontus är absolut bäst på komplimanger. Han säger att jag är vacker mest. Jag säger att han är gullig och snäll. Jag brukar säga att han är snygg i skjortor och han säger att min kropp är het.

Vilken är din favoritbild på honom?

9307167221_5f241c2215_k

Och på er båda?

9269255334_83f20a88d9_k

Något du vill avsluta med?

Jag tänker ibland att jag inte förtjänar honom, att han liksom är för fin för mig. Men så tänker jag att det nog är kärlek bara. Och att jag är lycklig som får känna så varje dag. Puss baby du är bäst. <3<3<3<3.

Translation: It’s Pontus birthday today and here’s a list about him!

(14)
(0)
(0)
1 kommentar | Translate
 

Annons


 
 


Annons

Laddar