Jag är lite utav en frukostexpert och nu tänkte jag dela med mig av vad jag åt lördag och söndag morgon. Det är ju nämligen de bästa frukostdagarna på veckan. I lördags gjorde jag en stor skål med grekisk yoghurt, svenska ekologiska blåbär från frysdisken som fick värmas upp i kastrull med en tesked vatten, krossade valnötter och ekologisk honung. Både mättande, sött, syrligt, knaprigt, varmt, kallt och nyttigt på samma gång! Tipstips för lyxiga dagar. Idag köpte Pontus och jag varsin croissant på Fabrique. Jag tog med mandel och Pontus tog vanlig. Till det en knäckemacka med långlagrad herrgård från ostaffären i Strängnäs och tomat, kokosyoghurt (som många undrar var jag köper, svaret är Ica, inte knepigare än så) och ekologisk apelsin! Detta är nog mina två godaste frukostar. Vad är din bästa frukost? My 2 best breakfasts. Greek yoghurt with blueberry and honey and real aged cheese with tomatoes on hard bread. What's your fav breakfast?